06 / 05 / 2024

gümüş 9 haziran 2022

gümüş 9 haziran 2022

12.80 TL seviyelerine kadar yükselen gümüş düşüşe geçti! Bunun ardından ise pek çok yatırımcı gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, 10 Haziran 2022 gümüş fiyatları ne kadar?

SON DAKİKA, YKS Sınav takvimi belli oldu! YKS 8-9 Haziran 2024'te yapılacak

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, sınav takvimine göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 8-9 Haziran 2024'te yapılacağını bildirdi. Öğrenciler tarafından merakla beklenen YKS sınav takvimi belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının ardından yükselişe geçti!

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. 9 Ekim 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Ekim Pazartesi gümüş fiyatları...

Tarım ÜFE Haziran ayında aylık yüzde 4,04, yıllık yüzde 57,93 yükseldi!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 4,04, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre de yüzde 57,93 yükseldi. İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları!

22 Haziran 2023 Perşembe gümüş fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

9 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? cumhuriyet altını kaç TL?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.477,94 liradan satılıyor. 9 Haziran 2023 yani haftanın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 9 Haziran altın fiyatları!

Dolarda artış devam ediyor! Dolar şu an ne kadar? 9 Haziran Cuma euro kaç TL? Güncel dolar alış, satış fiyatı!

Dolar 9 Haziran Cuma günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 9 Haziran Cuma dolar kuru…

Altın fiyatları zirvede! Gram altın rekora doymuyor! Altını olan kuyumcuya koşuyor! 9 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Gram altın rekora doymuyor, altın fiyatları zirvede. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bugün kaç lira?  Altını olan kuyumcuya koşuyor! 9 Haziran 2023 altın fiyatları.

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! Bugün elektrikler mi gidecek! İşte 9 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 9 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

İslam Memiş'ten  gümüş için haziran uyarısı geldi! Yer yerinden oynayacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş Haziran ayını işaret ederek gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yer yerinden oynayacak.

gümüş 9 haziran 2022 Haberi

gümüş 9 haziran 2022

12.80 TL seviyelerine kadar yükselen gümüş düşüşe geçti. Bunun ardından ise pek çok yatırımcı gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Gümüş fiyatları sabahın erken saatlerinden itibaren yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor.  

Peki, 10 Haziran 2022 gümüş fiyatları ne kadar? 

GÜMÜŞTE SON DAKİKA!

Yatırımcılar gümüşte son durumu araştırmaya başladı.

Gümüş'ün bugün alış fiyatı 11,95 TL, satış fiyatı 12,52 TL seviyelerinde işlem görüyor.

Dolar kuru bugün tekrar yükselişe geçti! Dolar kaç TL oldu? İşte son dakika dolar kuru 10 Haziran 2022

Altın fiyatları rekora mı koşuyor? Elinde gram, çeyrek ve tam altını olanlar zengin oldu! Altın fiyatlarında son...