13 / 05 / 2024

gümüş fiyatı ons

gümüş fiyatı ons

Gümüş, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen gümüş bu hafta değer kaybediyor. Peki gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatı...

Volvo S60'a Kasım'da zam yok! İşte Volvo S60 güncel fiyat listesi...

Volvo'nun kasım ayı fiyatları açıklandı. Kasım 2023 için Volvo S60'un fiyatı ne kadar? İşte Volvo S60'un güncel fiyat listesi...

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Dev bankadan gümüş için yeni tahmin geldi! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak!

ABD merkezli bankacılık devi Citigroup gümüş fiyatı için yeni tahmin geldi. Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak? İşte gümüş tahmini son dakika...

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 23 Mayıs Salı güncel gümüş fiyatı...

23 Mayıs Salı günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte güncel gümüş fiyatları...

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 27 Nisan 2023 gümüş fiyatları

27 Nisan 2023 Perşembe günü gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? İşte 27 Nisan 2023 gümüş fiyatları...

Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı

1 Şubat Çarşamba günü gümüşün fiyatı araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı.

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? 

gümüş fiyatı ons Haberi

gümüş fiyatı ons

Gümüş almak isteyen ve yatırımını gümüşten yana yapmak isteyen vatandaşlar gümüşün gramının bugün kaç lira olduğunu araştırıyor.

Pandemi döneminde gündemde çokca yer alan gümüş o dönemde en yüksek seviyelere ulaştı ve yatırımcısına kazandırdı. Son zamanlarda ise tekrar atağa geçen gümüş haftaya düşüşle başladı ve değer kaybetmeye devam ediyor.

Gümüşün fiyatı bugün alış fiyatı 11,53 lira, satış fiyatı ise 11,85 lira. Gümüşün ons fiyatı bugün 24,50 lira seviyesinde güne başladı. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? Bankaların gümüş fiyatı kaç lira oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları...

22 NİSAN 2022 SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI

Yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler  gümüş fiyatlarını takip ediyor. Uzmanlar gümüşün bu sene için rekor seviyelere yükseleceğini söylerken yatırımcıları uyardı.

Gümüşün fiyatı saat 19:14 itibariyle alış...