04 / 05 / 2024

gümüş fiyatları gram

gümüş fiyatları gram

Gümüş yatırımcıları, son zamanlarda sert düşüş yaşayan gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyor. Analistler gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Yatırımcılar hemen bakın gümüş piyasasında neler olacak...

Gümüş yatırımcıları bunu yapan kazanacak! İslam Memiş püf noktasını açıkladı

Doların yükselmesine rağmen gümüş fiyatlarında geri çekilmeler devam ediyor. İslam Memiş, yatırımcıları uyararak gümüşten nasıl kar edileceğini açıkladı. İşte gümüş yatırımında püf noktalar...

''Elimizdeki gümüşler satalım mı, bekletelim mi?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Sakın sakın

Altın kadar kıymetli metal olan gümüş, bir çok yatırımcıya sahip. Son günelrde hayal kırıklığı yaşatan gümüş fiyatları yatırımcılarını endişelendiriyor. ''Elimizdeki gümüşleri bozdrualım mıi, bekletelim'' sorusunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi.

Elinde gümüş olanlar sakın şimdi satmayın! İslam Memiş uyardı! Gümüş fiyatları...

Altın fiyatlarında düşüş tüm hızıyla devam ediyor. Gümüş fiyatları da aynı seyirde devam ederken gümüş yatırımcılarına islam Memiş kritik uyarıda bulundu. Elinizdekileri satmayın diyen Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını söyledi.

''Gümüş fiyatları yükselecek'' diyen Piyasa Kahini asıl rakamı açıkladı! Meğer gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları son zamanlarda düşüşe geçerken Piyasa kahini İslam Memiş'ten yatırımcıları sevindirecek '' Gümüş fiyatları yükselecek'' dedi ve gümüş için asıl rakamı verdi. İşte son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş için 18,65 direnç seviyesi açıklandı! Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın...

Gümüş fiyatları son zamanlarda sert düşüşler yaşadı. Gümüş fiyatlarının düşmesi ile endişelenen yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. 

Altın, dolar şöyle bir kenarda dursun! Gümüş piyasaları sallamaya geliyor

Altın ve dolar piyasaların gündeminde yer almaya devam ediyor. Şimdi altın ve dolar şöyle bir kenarda dursun! Gümüş yükselerek geliyor. İşte gümüş fiyatları 5 Ağustos 2022...

Yatırımcısını hiç üzmeyen gümüşten büyük hamle geliyor! Bu rakam çok konuşulacak! Yatırım yapın! 

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Uzman isim İslam Memiş ise gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirterek gram fiyatının 24 TL olacağını söyledi.

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşteki hareketlilik devam ediyor. Doların düşmesine bağlı olarak gümüş fiyatlarına da aşağı yönlü bir düşüş görülüyor. Peki 1 gram gümüş kaç TL? 31 Ağustos 2023 Cuma gümüş ne kadar

Gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum diyen İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüşün gram fiyatı 21 lira seviyesine yükseldi. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden gümüş için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum'' diyerek rakam verdi.

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Gümüşün gramı 18 TL'ye düşecek diyen İslam Memiş sonrasında olacakları peş peşe açıkladı! Sabırlı olan kazanır...

Gümüş fiyatları, yükselen dolar/TL kurunun etkisiyle rekor kırdı. Son günlerde dalgalı seyreden gümüş için İslam Memiş gram fiyatınınn 18 TL'ye düşeceğini sonrasında ise olacakları peş peşe açıkladı. Sabırlı olan kazanır...

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 27 Nisan 2023 gümüş fiyatları

27 Nisan 2023 Perşembe günü gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? İşte 27 Nisan 2023 gümüş fiyatları...

Gümüş için rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken, rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüş altını solladı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş 2022 yılında altını solladı. Yatırıcmısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüş 2022 yılına damgasını vurdu. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? Son dakika gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatları tozu dumana kattı! 1 gram gümüşü bile olanlar hemen baksın!  13 Aralık 2022 gümüş fiyatları

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüş fiyatları resmen tozu dumana kartarken yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. 1 gram gümüşü bile olanlar hemen baksın! İşte 13 Aralık 2022 gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatları uçuşa geçti! 1 gram gümüş ne kadar oldu? İşte 11 Aralık 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş devam ederken yatırımcılar gümüşün gelecek dönemde ne kadar olacağını merak etti. Peki, gümüş bugün en kadar, gümüş kaç lira? İşte detaylar... 

gümüş fiyatları gram Haberi

gümüş fiyatları gram

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son zamanalarda altın ile birlikte büyük değer kaybedeb gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı.

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK

Gümüş yatırımcılarını beklediği haber sonunda geldi. Uzun süredir gümüş fiyatlarındaki düşüşler devam ederken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyordu. Investinghaven analistleri gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Investinghaven analistleri; ''Gümüş fiyatının 2023 yılında 34.70 dolarlık hedeflerine doğru hareket edeceğini söyledi. Bundan sonraki süreçlerde ise gümüş fiyatında tüm zamanların en yüksek seviyesinin gündeme gelmesi bekleniyor.

Analistler, gümüş fiyatlarındaki artışın nedenini ABD Doları’nda zirve beklentisine bağladı.Ayrıca gümüş piyasasındaki vadeli pozisyonların da 2023 yılında güçlü yükselişlerin olacağına işaret etti.

Analistler 2022 beklentilerine henüz ulaşılmadığını, bunun da 2022 hedeflerinin 2023’e ertelendiği...