28 / 04 / 2024

gümüş fiyatları son dakika

gümüş fiyatları son dakika

Gümüş fiyatları dolar endeksindeki geri çekilmenin etkisiyle geçtiğimiz hafta yaşanan sert kayıpları telafi etti. Gümüş fiyatları bir gün içinde yüzde 3 yükseliş kaydetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü.

Ne altın ne dolar ne de euro! 2 ay sonra uçuyor! Buna yatırım yapan 2 ay sonra köşeyi dönecek

Fed'in açıkladığı son tutanakların ardından piyasalarda hareketlilikler başladı. 2 ay sonra; ne altın, ne dolar ne de euro. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

''Gümüş yatırımcıları acele etmeyin'' diyen İslam Memiş 30 gün sonrası için rakam verdi

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları ''yükselecek mi düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ederken İslam Memiş'ten acele etmeyin yanıtını vererek 30 gün sonrası için rakam verdi.

Gümüş görenleri şaşırttı! Öyle bir yükseldi ki görenler küçük dilini yutacak

Gümüş fiyatları ABD Hazine tahvillerindeki düşüşün ve jeopolitik risklerin artmasıyla yükselişe geçti. Gümüş öyle bir yükseldi ki görenler küçük dilini yutacak. İşte 5 Ekim 2022 gümüş alış satış fiyatı.

Gümüş fiyatları 3 haftanın zirvesinde! İşte gümüş fiyatları 4 Ekim 2022

Gümüş fiyatları ABD Hazine tahvillerindeki düşüşün ve jeopolitik risklerin artmasıyla harekete geçti. Gümüş fiyatları dün yüzde 9'a yakın değer kazanarak son 3 ayın en yüksek seviyesini gördü. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu?

Gümüş can çekişiyor! Son dakika gümüş fiyatları 29 Eylül 2022

Gümüş fiyatları dolar baskısı altında dip rakamlara kadar geriledi. Gümüş resmen can çekişiyor. Peki gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte son dakika 29 Eylül 2022 gümüş fiyatları...

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Gümüş fiyatları ocak ayından itibaren sert düşüş eğilimine girdi. Konu ile ilgili İslam Memiş ''Takı kültürünü gümüş olarak değiştirin'' diyerek  yatırımcıları uyardı.

Gümüşte deprem! Gümüş fiyatları yerle bir oldu! İşte gümüş fiyatları 1 Eylül 2022

Gümüş fiyatları son zamanların en dip seviyelrine düştü. Gümüşte resmen deprem etkisi görülüyor, gümüş fiyatları yerle bir oldu. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? işte 1 Eylül 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatlarında son dakika

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları ellerindeki gümüşlerin ne oalcağını merak ediyor. Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş için yolun sonu mu geldi? Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Son zamanlarda gümüş fiyatlarının dip seviyelere düşmesi ile beraber gümüş için yolun sonu mu geldi? sorusu akıllara takılıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş ne olur? İşte son dakika...

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını gör

Gümüş kan kaybediyor! Günlük kayıp yüzde 3'ü geçti! Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatkarındaki son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Gümüş fiyatları resmen kan kaybediyor. Gümüşte günlük kayıp yüzde 3'ü geçti. Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Gümüş fiyatlarında son dakika 16 Ağusutos 2022...

Gümüş tekrar atağa geçti! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları son zamanlarda emtia piyasalarındaki baskılardan etkilenerek, mart ayından bu yana dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetmiş olsa bile yurt içi piyasalarda 12 lira seviyesi üzerinde işlem görüyor. 

Gümüş fiyatları yükselişe geçti! Son dakika gümüş fiyatları 4 Temmuz 2022...

Gümüş fiyatları güne 11,09 TL seviyesinde başlarken gün içerisinde yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş gram fiyatı ne kadar? İşte son dakika gümüş fiyatları 4 Temmuz 2022...

Gümüş fiyatları tarihi çöküşünü yaşıyor! Gümüşü görenler 'eyvah' dedi! Korkutan rakamlar açıklandı! Son dakika...

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. 12 TL seviyelerinde işlem gören gümüş hızlı düşüş yaşıyor. Gümüş fiyatlarını görenler 'eyvah' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? İşte korkutan son dakika rakamlar...

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları!

22 Haziran 2023 Perşembe gümüş fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

Gümüş altının rakibi oldu! Gümüş fiyatlarının füze gibi fırlayacağı tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar acil baksın

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları son zamanlarda rekor seviyelere gelerek altının rakibi oldu. Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? 

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş fiyatları bu sene tam bu kadar olacak! Şimdi siz de bu rakama bakın!

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki gümüş yükselir mi? Gümüş bu yıl ne kadar olacak?

Gümüş fiyatları resmen dibe vurdu! Yer yerinden oynadı! Bakmayan bin pişman olacak! Son dakika gümüş fiyatları

Haftanın ilk işlem gününde gümüş fiyatları resmen dibe vurdu. Gümüşte yer yerinden oynadı. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bakmayan bin pişman olacak! Son dakika gümüş fiyatları.

''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Son dakika gümüş fiyatları

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyerek yenği rekoru açıkladı. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Son dakika gümüş fiyatları...

İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı duyurdu! İlk ve son kez açıkladı! Elinde gümüş olanların aklı çıkacak! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı duyurdu! İlk ve son kez açıkladı! Elinde gümüş olanların aklı çıkacak!

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüş altını solladı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş 2022 yılında altını solladı. Yatırıcmısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüş 2022 yılına damgasını vurdu. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? Son dakika gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Sorusuna net yanıt! İslam Memiş rekor seviyeyi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları son zamanlarda yükselişe geçerek yatırımcılarını heyecanlandırdı. Yatırımcılar ise, Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için rekor seviyeyi açıkladı. Gümüş yatırımcıları hemen bakın...

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüş fiyatları son günlerde yükselişe geçti. Gümüş almak isteyen yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, rakam verdi. 

Gümüş zirveye koşuyor! Gümüş fiyatları artacak mı? İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüş fiyatları son durum merak ediliyor.  Küçük ölçekli yatırımcıların ilgi odağında olan gümüş ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Gümüş fiyatları artacak mı? İslam Memiş rakam verdi! 

gümüş fiyatları son dakika Haberi

gümüş fiyatları son dakika

Gümüş fiyatları, önceki hafta yaşanan keskin düşüşün ardından dolar rallisindeki duraklamanın etkisiyle haftanın ilk gününde yükselişe geçti. Ancak ABD Merkez Bankası (Fed) 75 baz puan faiz artıracağı beklentileri altın fiyatlarındaki yukarı yönlü hareketini baskılamaya devam ediyor.

Gümüş fiyatları cuma günü yaşadığı sert kayıpları telafi ederken dolar endeksinin bir miktar geri çekilmesi ve yatırımcıların düşük seviyelerden gerçekleştirdiği alımların etkisi ile yeni haftaya yükselişle başladı.

Doları başlıca para birimleri karşısında ölçen dolar endeksi ise sabah saatlerinden hafta sonuna doğru ulaştığı zirve seviyelerden yaklaşık yüzde 0,8 değer kaybederek 112 seviyesine düştü.

FED BASKISI SÜRÜYOR

Bu hafta açıklanacak makroekonomik verilerin yatırımcı fiyatlamalarında etkili olması bekleniyor. Öte yandan ABD Merkez Bankası’nın (Fed) aralık toplantısında  75 baz puanlık faiz artışına gideceği tahminlerinin güçlenip güçlenmeyeceği de fiyatlamalarda belirleyici olacak.

Finans...