03 / 05 / 2024

Gümüş Gıda İnşaat Keçiören satılık

Gümüş Gıda İnşaat Keçiören satılık

Gümüş Gıda İnşaat Ankara Keçiören'de 232 konut inşa edecek. Yaklaşık 25 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Gümüş Gıda İnşaat projesi 13 bin 755 metrekare alana sahip...

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman N S N Alnemash ve Thuraıya Y M N Alzayed ortaklığında kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal M F Aloudah tarafından kuruldu.

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exsper Gıda İnşaat Eğitim Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Müge Toker tarafından kuruldu.

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Özdağlı tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Obada Almavardialhaffar, Ibrahım Alı A A Abel ve Abıer Tawahrı ortaklığında kuruldu.

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Uzun Behar, Mustafa Yıldırım ve Ömer Kaya ortaklığında kuruldu.

Cemel Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemel Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Kaynaka ve Yahıya Rajeb M. Rahuma tarafından kuruldu.

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kimma Gıda İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed K.M. Mohammed, Zeyad Alakhwan ve Zaid A.F. Al Azzawi tarafından kuruldu.

Gümüş Gıda İnşaat Keçiören satılık Haberi

Gümüş Gıda İnşaat Keçiören satılık


Gümüş Gıda İnşaat, Ankara Keçiören Atapark Mahallesi'nde 232 konutluk bir proje inşa edecek. Gümüş Gıda İnşaat Keçiören projesi 13 bin 755 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Gümüş Gıda İnşaat Keçiören projesi 232 konut ve 2 dükkandan oluşuyor. 4 blok halinde yükselen Gümüş Gıda İnşaat Keçiören projesi yaklaşık 25 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Gümüş Gıda İnşaat Keçiören projesinde A blokta 32 daire, B blokta 68 daire, C blokta 66 daire, D blokta 66 daire olacak. Gümüş Gıda İnşaat Keçiören projesinde bloklar 13, 14 ve 16 katlı olarak inşa edilecek.


366 kapasiteli otopark alanının olacağı Gümüş Gıda İnşaat Keçiören projesinde 2 dükkan A blokta yer alacak. Gümüş Gıda İnşaat Keçiören'de spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Tel : 0312 222...