27 / 04 / 2024

gümüş gram bugün ne kadar

gümüş gram bugün ne kadar

Gümüş fiyatları yine yükselişe geçti. Gümüşü olanlar ve gümüş almak isteyenler 28 Temmuz 2022 gümüş alış ve satış fiyatını araştırıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar 28 Temmuz 2022? Gümüş bugün ne kadar oldu 28 Temmuz 2022? İşte 28 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Altın, dolar derken gözler gümüşe döndü! Gümüş yükseliyor mu? Yatırımcılar dikkat! 11 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarında son günlerde hareketlilik yaşanıyor. Küresel piyasalarda yaşanan resesyon tedirginliği, değerli metal olan gümüş üzerinde baskı oluşturmayı sürdürüyor. Peki gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? 11 Temmuz 2022 gümüş fiyatları kaç lira? İşte güncel 11 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş fiyatları yükseliyor! Herkes bu rakamlara odaklandı...

Gümüş fiyatları 8 Temmuz Cuma günü yükselişe geçti 10 lira seviyelerine kadar gerileyen gümüş fiyatlarından bugün güzel haber geldi. Gümüş fiyatları tekrar yükselişe geçti. Herkes bu rakamlara odaklandı...

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gram fiyatı bugün kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, bugün gümüş yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları gün içerisinde değer kazanarak yükselişe geçerken gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gramı ne kadar?

Gümüş seviyeleri zorluyor! Gümüş fiyatları 6 haftanın zirvesine çıktı!

Gümüş fiyatları bugün, Rusya Ukrayna arasındaki savaş ve artan enflasyonist baskıların etkisi ile metallere olan güveni yükseltmesi ile 6 haftanın zirvesine çıktı..

Gümüş bugün kaç lira? 28 Şubat 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş geçen hafta Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 28 Şubat 2022 gümüş fiyatı..

Gümüş yatırımcıları müjde! Kazanan siz oldunuz!

Gümüş bugün, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün son ayların en yüksek seviyesini gören gümüş kapanışı kaç liradan yaptı? İşte son dakika gümüşün fiyatı...

Gümüş hız kesmiyor! Yatırımcılar kazanacak!

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 23 Şubat 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş beklentileri yükseltiyor! İşte son durum! Rekor geliyor...

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 22 Şubat 2022 gümüş fiyatları..

Yatırımcılar dikkat! Gümüş düşüşe geçti, sert dalga mı geliyor?

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 21 Şubat 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş 2022 yılına imza atacak! İşte o seviye...

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 22 Şubat 2022 gümüş fiyatları..

Gümüş atağa geçti! Gümüşten yatırım olur mu diyenlere...

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 18 Şubat 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş yatırımı yapanlar dikkat! Gümüş tırmanışa geçti!

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 17 Şubat 2022 gümüş fiyatları...

Asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor. Hükümet tarafı işçi ve işveren heyetiyle bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Görüşmelerde yol haritası belli olacak ve yapılan çalışmalar paylaşılacak.

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları kadar gümüş fiyatları da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Rekor seviyelere yükselen gümüş için uzman isim, ''Gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Dolar/TL şu anda ne kadar? 7 Temmuz Cuma dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar bugün kaç lira?

Dolar/TL şu anda ne kadar? 7 Temmuz Cuma dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar bugün kaç lira? İşte 7 Temmuz 2023 dolar kuru...

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

18 TL'ye yükselen gümüşün geleceği rekor belli oldu! Altının efendisi İslam Memiş tarih verdi!

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye yükseldi. Gümüş fiyatları yükselişe geçerken Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıklayarak tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hazır olun!

1 gram gümüş 20 TL olacak! İslam Memiş tarihi açıkladı! Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edenler için Altın ve para piyasaları uzmanından açıklama geldi. 1 gram gümüş 20 TL olacak. Elinde gümüş olanlar gardınızı alın!

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş taş üstünde taş bırakmayacak! Gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye kadar yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarihi açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı

1 Şubat Çarşamba günü gümüşün fiyatı araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı.

gümüş gram bugün ne kadar Haberi

gümüş gram bugün ne kadar

Son zamanlarda yaptığı ters köşelerle gündemden düşmeyen gümüş, en çok merak edilen yatırım araçları arasında yer alıyor. Gümüş fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Gümüşü olanlar ve gümüş almak isteyenler 28 Temmuz 2022 gümüş alış ve satış fiyatını araştırıyor. 

Gümüş fiyatları hareketli seyrini sürdürürken, yatırımcılarını da heyecanlandırıyor. Bir yukarı tırmanan bir değer kaybeden gümüş fiyatları yatırımcıları şaşkına çevirirken, geçen ay 12 TL seviyelerine kadar yükselmişti. Gümüş fiyatları, ülkemizde ve küresel çapta yaşanan gelişmelerden etkileniyor. 

Genellikle altın ile doğru orantılı şekilde hareket eden gümüş fiyatları, altın arttıkça yükseliyor. Küresel gelişmelerin etkisiyle gümüşte geçtiğimiz haftalarda düşüşler kaydedilmişti. Gümüş fiyatları önce 11 TL seviyesine gerilemiş, sonrasında ise 10 TL'ye kadar düşmüştü.

Peki gümüş fiyatları bugün...