06 / 05 / 2024

gümüş kaç lira

gümüş kaç lira

17 Eylül 2022 gümüş fiyatları ne kadar oldu, gümüş günlük değişime uğramaya devam ediyor. Son zamanlarda dalgalı bir seyir izleyen emtia gümüş, 17 Eylül 2022 Cumartesi gününde ne kadar oldu? Gümüşe dair son gelişmeler haberimizde.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatlarında son dakika

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları ellerindeki gümüşlerin ne oalcağını merak ediyor. Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları ne kadar? 1 Gram gümüşü bile olan hemen baksın! 26 Temmuz 2022 güncel gümüş fiyatları...

Son zamanlarda ters köşeleri ile yatırımcılara şok üstüne şok yaşatan gümüş fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından dikkatle izleniyor. Peki, gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş bugün kaç lira? İşte 26 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüşte son dakika hamlesi! Yönünü değiştirdi!

Gümüş geçen hafta yukarı yönlü hareket ederek yatırımcısına kazandırırken, bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte son dakika 28 Şubat 2022 gümüş fiyatı..

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira? Ayrıntılar gelmeye başladı

Yıl sonunun yaklaşmasıyla gözler yeni asgari ücrete çevrildi. 2024 asgari ücretin ne kadar olacağı sorusu gündemden düşmüyor. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira?

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşteki hareketlilik devam ediyor. Doların düşmesine bağlı olarak gümüş fiyatlarına da aşağı yönlü bir düşüş görülüyor. Peki 1 gram gümüş kaç TL? 31 Ağustos 2023 Cuma gümüş ne kadar

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar yükseldi mi, düştü mü?

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar/TL kuru ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar bugün yükseldi mi, düştü mü? Gözler bugünkü dolar kuruna çevrildi. İşte güncel dolar/TL kuru.

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden altın fiyatları güne yine yatay başladı. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Çiftçiler buğday alım fiyatlarını bekliyor! Son dakika buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? 

Buğday üreticisi müdahale alım fiyatının açıklanmasını dört gözle beklerken, son dakika borsa fiyatlarını da araştırıyor. Peki son dakika buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yaşlılık aylığı, evde bakım parası, engelli aylığı alanlar dikkat! Kime kaç lira maaş verilecek? Şimdi göz atın!

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına verilen zam müjdelerinin ardından, yaşlılık aylığı, evde bakım parası, engelli aylığına zam gelip gelmeyeceği gündem oldu. Peki kime kaç lira maaş verilecek?

gümüş kaç lira Haberi

gümüş kaç lira

Gümüş 17 Eylül 2022’de ne kadar oldu, gümüş ne kadar oldu sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Ülkemizde ve dünya çapında gelişen siyasi olaylar sonrasında yükselen veya düşen gümüş fiyatları hakkında fiyat araştırmaları devam ederken, 17 Eylül 2022 gümüş kaç lira oldu? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? soruları da internette sık sık araştırılıyor. İşte, 17 Eylül 2022 gümüş fiyatları:

GÜMÜŞ 17 EYLÜL 2022 FİYATLARI BUGÜN NE KADAR, KAÇ LİRA?

17 Eylül 2022 günü gümüşün alış ve satış fiyatları belli oldu. Gümüş piyasasında en düşük gümüş gram 11,49 Türk Lirası’ndan işlem görüyor. Gram gümüşün satış fiyatı ise 11,50 Türk Lirası'dan işlem görüyor.

GÜMÜŞ NEDEN YÜKSELİR VE DÜŞER?

Altın ile gümüş fiyatları genellikle doğru orantılıdır. Gümüş gram fiyatı ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler...