02 / 05 / 2024

Gümüş Panorama güncel fiyat listesi 2017

Gümüş Panorama güncel fiyat listesi 2017

Gümüş Panorama projesi Uçar Group tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Gümüş Panorama Evleri'nde fiyatlar 292 bin TL'den başlıyor...

Tarım Kredi 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Ramazan öncesi birçok üründe indirim fırsatı!

Tarım Kredi Market 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de Ramazan Ayına özel birçok üründe indirim yapılacağı kaydedildi.

Volvo S60'a Kasım'da zam yok! İşte Volvo S60 güncel fiyat listesi...

Volvo'nun kasım ayı fiyatları açıklandı. Kasım 2023 için Volvo S60'un fiyatı ne kadar? İşte Volvo S60'un güncel fiyat listesi...

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Fiat Egea Cross'a 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi! İşte Egea Cross'un güncel fiyatları!

Fiat'n en çok satan otomobilleri arasında yer alan Fiat Egea Cross'a 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi. Peki Egea Cross fiyatları ne kadar?  İşte Egea Cross'un güncel fiyatları...

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyat listesi

Hurda alımı fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Son zamanlarda zam gelen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 5 Eylül 2023 hurda fiyat listesi...

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

Zamlı evde bakım maaşları ne zaman yatacak? 22 Temmuz 2023 evde bakım maaşı yattı mı? İşte, güncel iller listesi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay hasta, yaşlı, engelli ihtiyaç sahiplerine destek ödemesi yapılıyor. Peki, 22 Temmuz 2023 evde bakım maaşı yattı mı? İşte, güncel iller listesi... 

Gram altın 1642 TL! Çeyrek, tam, yarım ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları...

Haftanın son günü olan 16 Temmuz Pazar güncel altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenler ve altına yatırım yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki, gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar, kaç TL?

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel gümüş fiyatları

21 Haziran 2023 Çarşamba günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel gümüş fiyatları..

Gümüş Panorama güncel fiyat listesi 2017 Haberi

Gümüş Panorama güncel fiyat listesi 2017

Küçükçekmece Gölü manzarasına hakim konuma sahip Gümüş Panorama projesi İstanbul Esenyurt'ta Torium AVM'ye yakın mesafede yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon,  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 


Gümüş Panorama Evleri dört blok olarak planlandı. 21’i hotel apartments olan Gümüş Panorama projesi toplam 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden oluşuyor.


Deniz Manzarası'na sahip olan Gümüş Panorama projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL ila 5 bin TL arasında değişiyor. Uçar Group imzası taşıyan projede daire büyüklükleri 65 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor.  


Gümüş Panorama güncel fiyat listesi 2017!


75 metrekare 1 oda 1 salon daireler 292 bin TL

122 metrekare 2 oda 1 salon...