28 / 08 / 2024

gümüş yükselecek mi

gümüş yükselecek mi

Gümüş piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gümüş fiyatları yılın ilk 10 ayı içerisinde 17 dolar ile 26 dolar arasında dalgalandı. Bu süreçte ise yatırımcılar kazançlı çıkarken gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı merak ediliyor.

''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, düşüşe geçen gümüş için bu sefer açık net ifadeler kullandı. ''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı. 

Herkes altını konuşuyor ama gümüş yatırımcıları da perişan! Böylesi ilk defa görülüyor..

Altın fiyatları geçen hafta 1739 dolara kadar yükselirken bu hafta 1664 dolara kadar düştü. Herkes altını konuşuyor ama gümüş fiyatları da dibe vurdu. Böylesi ilk defa görülüyor...

Gümüş için ''11 TL seviyesinin altına sarkmasına ihtimal vermiyorum'' diyen İslam Memiş'ten net açıklama geldi

Gümüş fiyatlarının zirve seviyelere yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarına odaklandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını araştıran yatırımcılar için İslam Memiş, ''11 TL'nin altına sarkmasına ihtimal vermiyorum'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? Gümüş fiyatları yerle bir oldu! Görenlerin tansiyonu düşüyor

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları son haftalarda yerle bir olurken yatırımcılar ''elimizdeki gümüşleri bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte ayrıntılar...

'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor 'diyen İslam Memiş kaybedeni açıkladı! Bomba açıklama...

Altın Piyasası Uzmanı İslam Memiş altın, dolar ve gümüş fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirdi. 'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor' diyen Memiş'ten bomba açıklama geldi. Ayrıntılar haberimizde...

Altından sonra gözler gümüşe çevrildi! Gümüş de değer kaybetmeye başladı...

Altın fiyatları Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, ekonomiye yönelik atılacak yeni adımların bu akşamdan itibaren açıklanacağına dair açıklamalarından sonra düşüşe geçti. Altının düşüşe geçmesi ile gümüş de değer kaybetmeye başladı.

Gümüş fiyatları görenleri şaşkına çevirdi! Gümüş fiyatlarında son durum 7 Haziran 2022!

Gümüş fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. 7 Haziran 2022 gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar şaşkına döndü. Peki gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? 7 Haziran 2022 gümüş fiyatları...

Piyasa kahininden son dakika gümüş açıklaması! Gümüş yatırımcılarını ne bekliyor?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gümüş ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Peki İslam Memiş gümüş ile ilgili neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Gümüş tekrar şaha kalktı! Gümüş fiyatlarında flaş seviye! Gören mutluluktan uçuyor...

Gümüş fiyatları bugün hızla yükselişe geçti. Haftanın ilk iki günü düşüşe geçen gümüş fiyatları son günlerde yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı. İşte gümüş fiyatlarında flaş seviye. Ayrıntılar haberimizde...

Gümüş uzmanından son dakika yatırım açıklaması: Gümüş yatırımcısını zengin edecek!

Gümüş yatırımı yapılmalı sorunun yanıtı yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş yatırımı yapılır mı? İşte başarılı ekonomist Devrim Akyıl'ın o soruya verdiği yanıt....

Politik güçler gümüşü tepe taklak etmeye geliyor! Gümüşte ani fren bekleniyor...

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş Fed'in baskılaması ile sona erecek. Gümüş fiyatları üzerinde etkili olan savaş unsuru da ortadan kalkacak ve gümüş ani fren yapacak...

3 dev bankadan son dakika dolar tahmini! Beklenen açıklama şimdi geldi! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?  

HSBC, Morgan Stanley ve JPMorgan ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yıl sonuna kadar politika faizlerinde izleyeceği adımlara yönelik öngörülerini paylaşarak doların yönünü açıkladı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için yarını işaret ederek, 'dananın kuyruğu kopacak' dedi. Peki yarın altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? 

Gümüş, yılın ilk yarısının en çok kazandıranı oldu! Hemen sepetinize gümüş ekleyin!

Gümüş, 2024 yılının ilk yarısında en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Gümüşe yatırım yapanlar yılık ilk yarısında en kazançlı çıkanlar olarak kaydedildi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüşün gramı kaç lira? 5 Temmuz gümüş fiyatlarında son dakika...

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Türkiye'de 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni güvenlik donanımı zorunluluğu geliyor. Peki 7 Temmuz'dan sonra araba fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bakın vatandaşlar ne yorum yaptı...

Konut fiyatları bu sene ne olur; yükselecek mi, düşecek mi?

Ülke genelinde konut ve kira bedelleri fahiş rakamlara yükselirken, vatandaşlar fiyatların ne olacğaını merak ediyor. Peki konut fiyatları 2024 yılı içinde ne olur, yükselecek mi, düşecek mi? 

Gümüş yüzde 28 artışla altını solladı! Gümüş yatırımcıları köşeyi döndü! 11 yılın en yüksek seviyesinde!

Gümüşün ons fiyatı 2013 yılından bu yana ilk kez 30 doları aşarak en yüksek seviyeye ulaştı. Gümüş fiyatlarındaki yükseliş sosyal medyayı sallarken, milyonlarca kişi gümüşün gram fiyatının ne kadar olduğunu araştırıyor.

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi? Maaşlarda OVP etkisi!

Enflasyonla beraber hayat pahalılığını en ağır şekilde yaşayan emeklilerin büyük kısmı, asgari ücretin altında kalan maaşlarına seyyanen zam beklentisine girmesine karşın, seçim öncesi talepleri karşılanmadı. Peki milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi?

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Gümüş bugünden sonra böyle olacak! Hemen bakın!

Altın uzmanı İslam Memiş gümüş ile ilgili önceki açıklamalarında çarşamba gününe dikkat çekerek dikkat etmeleri konusunda uyarmıştı. Peki Bugünden sonra sonra gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

gümüş yükselecek mi Haberi

gümüş yükselecek mi

Gümüş yatırımcıları on sene içerisinde kazançlı çıkarken, son zamanlarda görülen sert düşüşler yatırımcıları korkutmaya başladı. Gümüş yatırımcıları ''gümüş fiyatları ne olacak, gümüş düşecek  mi, yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Gümüş piyasasındaki son dakika gelişmeleri Stratejist Yusuf Kavak ve Trive Yatırım Araştırma Müdürü Emre Çayırlı tüm gelişmeleri ve olası senaryoları değerlendirdi.

GÜMÜŞ PİYASASINDA SON DURUM

Küresel piyasalar, geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin üzerinde gelmesi ile çekirdek enflasyonun 40 yılın zirvesine  yükseldi.

Veri sonrası ABD Merkez Bankası’nın (Fed) enflasyondaki yükselişin önüne geçebilmek için faiz artımlarında hızlanabileceği beklentisi etkili olmuştu. Bu durum gümüş ve altın gibi kıymetlime tallerin değer kaybetmesine neden oldu.

Gümüş Fiyatları hafta başında dolar endeksinin yükselişine ara vermesiyle düşüşünü durdururken bugün değer kaybetmeye devam ediyor.

Merkez bankalarının faiz artırımına yönelik adımları, gümüş...