02 / 05 / 2024

gümüşhane gayrimenkul

gümüşhane gayrimenkul

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan habere göre Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Bursa ve Gümüşhane'de yer alan Maliye Hazinesi adına kayıtlı 2 taşınmazın satışına onay verdi...

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Gümüşhane'de 3.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Yeni Mahalle'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 504 bin 157 TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüşhane'de 6.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 6 milyon 615 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüşhane, yatırımcılarını bekliyor!

DOKA Yönetim Kurulu üyesi Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin üretim ve ihracatı artırmak için oluşturulan cazibe merkezleri programın da yer almasının tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Gümüşhane'ye 8.6 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane'ye AVM yaptırılmasını ve 30 yıl süre ile işletmesini ihale edecektir. İhale bedeli 8 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Süleymaniye Kayak Merkezi ilçeyi değiştirecek!

Gümüşhane Valisi Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya mal olması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile ilçede önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

Gümüşhane konut yatırımlarıyla kabuk değiştiriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiğini belirtti. Çimen, bunun en son örneğinin Çamlıca Mahallesi'nde yapımına başlanılan 528 konut olduğunu söyledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Gümüşhane Kazıkbeli Yaylası'na DOKAP tarafından örnek yayla evi yapılacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz Perşembe günü başlayan Aralık ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıda ilk olarak DOKAP tarafından Gümüşhane'nin turizm değeri taşıyan yaylalarından birisine örnek yayla evi yapılması için arsa tahsisi konusu görüşüldü.

gümüşhane gayrimenkul Haberi

gümüşhane gayrimenkul

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Bursa ve Gümüşhane'de Maliye Hazinesi adına kayıtlı 2 taşınmazın satışına onay verdi.


ÖYK kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 


Buna göre, Maliye Hazinesi adına kayıtlı Bursa'nın İnegöl ilçesi Yenice köyünde 11 bin 38 metrekare yüzölçümlü sanayi alanı imarlı gayrimenkul, 1 milyon 211 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren B. Ergünler Yol Yapı İnşaat Taahhüt Madencilik Nakliyecilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne satılacak. 


Gümüşhane'nin Köse ilçesi Cumhuriyet Mahallesindeki 14 bin 139 metrekarelik konut alanı imarlı gayrimenkul de 251 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Turay Kesler'e devredilecek.


Söz konusu şirketlerin yükümlülüklerini yerine getirmemesi durumunda teminatları Özelleştirme İdaresi lehine irat...