16 / 05 / 2024

Gümüşhane işyeri yapım işi ihalesi

Gümüşhane işyeri yapım işi ihalesi

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırılacak. İşyeri yapım ihalesi ise 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

O ilde tam 335 iş yeri yaptırılacak! Yatırımcılar dikkat!

S.S. Van Tuşba Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, tam 335 iş yeri yapımı için ihaleye çıkıyor. Söz konusu projenin keşif bedeli 998 milyon 877 bin TL olarak belirtildi.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yapıldı mı? 2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı?

Mazot ve gübre desteği ödeme tarihi için son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki Mazot ve gübre desteği ödemeleri yapıldı mı? 2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Çiftçiler hemen bakın! 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri yapılıyor mu? Bakan Kirişci resmen açıkladı! Çiftçiler dikkat! 

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteğinin hesaplara yatıp yatmadığını araştırıyor. Peki çiftçilere mazot ve gübre desteği ödemeleri yapıldı mı? İşte mazot ve gübre desteği ödemesine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Mazot ve gübre desteği ödemeleri yapıldı mı? Mazot ve gübre destekleri 6 ay erken ödeniyor! Çiftçiler hemen başvurun!

Çiftçiler 'Mazot ve gübre desteği ne zaman hespalara yatırılacak?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Peki çiftçilere mazot ve gübre desteği ne zaman yatırılacak? İşte mazot ve gübre desteği ile ilgili merak edilenler...

Hükümetten milyonlarca kişiyi ilgilendiren şok karar! Konut ve iş yeri yapım kredilerinde üst limit artırıldı!

Afet riski altındaki alanlardaki yapıların dönüştürülmesi çerçevesinde sağlanacak konut ve işyeri yapım kredilerinde üst limit ve faiz oranı resmen yükseltildi. İşte ayrıntılar...

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Çiftçilerin beklediği gün geldi! Mazot ve gübre desteği ödemeleri başladı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından milyonlarca çiftçiye Tarımsal Destekleme Uygulamaları kapsamında mazot ve gübre desteği ödemeleri yapılıyor. Vatandaşlar ise bu ödemelerin ne zaman verileceğini araştırmaya başladı. Peki, 2022 mazot gübre desteği ne zaman yatacak? İşte son dakika gelişmeleri...

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi'nde 136 adet iş yeri yaptırılacak!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 77 milyon 70 bin TL bedelle 136 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor. 

Giresun'da 25 adet iş yeri yapım işi ihalesi!

S.S. Dereli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Giresun Dereli'de 25 adet iş yeri yapım işi hale ediyor. 

Elazığ'da depremzedeler için yapılacak konutlar TBMM'de!

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, 2020 yılında Elazığ'da meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler için yapılacak yeni konutların akıbetini TBMM gündemine taşıdı...

Sinop Boyabat'ta 50 adet iş yeri yaptırılacak! 

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 50 adet iş yeri yapım işi için ihale gerçekleştiriyor. 

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapımı içi ihale gerçekleştiriyor.

Gümüşhane işyeri yapım işi ihalesi Haberi

Gümüşhane işyeri yapım işi ihalesi

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  38 işyeri yapım işi ihale ediyor. Keşif bedeli 14 milyon TL olarak belirlenen iş için ihale 25 Temmuz'da yapılacak.


İŞYERİ YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Şiran Küçük Sanayi Sitesi 38 işyeri yapım işi birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.


1 - İdarenin

Adresi    :  Karaca Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. Sanayi Sitesi         No: 219 Şiran/ GÜMÜŞHANE

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı          :...