29 / 04 / 2024

gümüşhane satılık arsa

gümüşhane satılık arsa

Gümüşhane ili Şiran Milli Emlak Şefliği, Gümüşhane ili, Şiran ilçesinde yer alan 21 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! 32 bin 350 TL'ye imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan Ekim 2022 ihaleleri arasında Gümüşhane Merkez'deki imarlı arsa da yer alıyor. İşte detaylar...

Gümüşhane'de 3.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Yeni Mahalle'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 504 bin 157 TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüşhane'de 4 milyon 711 bin TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Hazineye ait olan Gümüşhane Merkez Akçakale Köyü'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 4 milyon 777 bin TL rayiç bedeli ile 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.

Gümüşhane'de 29 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Mülkiyeti Gümüşhane Belediyesi'ne ait, Gümüşhane İli, Merkez İlçesi'nde bulunan 5 arsa üzerinde Alış Veriş Merkezi yapılması için satışa çıkartıldı. İhalesi 26 Ağustos Cuma günü yapılacak taşınmazların toplam bedeli 29 milyon 26 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Merkez'de 2.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Gümüşhane Valiliği Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Gümüşhane İli, Merkez İlçesi'nde bulunan arsa 2 milyon 718 bin 151 TL bedelle 15 Temmuz günü ihale edilecek.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Fatih Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı! 

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, Fatih Molla Gürani Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 172.17 metrekare alana sahip.

Belediye'den İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 275,61 metrekare alana sahip.

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gümüşhane'de 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane'de yer alan 5 katlı oteli satışa çıkardı. Otelin satış bedeli 32 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

gümüşhane satılık arsa Haberi

gümüşhane satılık arsa

Gümüşhane ili Şiran Milli Emlak Şefliği tarafından, Gümüşhane ili, Şiran ilçesinde yer alan 21 adet gayrimenkul satışa sunuluyor. Gayrimenkuller arasında, arsa, ham toprak, bostan yer alıyor. 

Gümüşhane Şiran'daki gayrimenkuller için satış ihalesi 25 Ekim 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

KDV'den muaf olarak satışa sunulan gayrimenkullerin büyüklükleri 93,73 metrekare ile 3 bin 646 metrekare arasında değişiyor. 

Gümüşhane Şiran'da yer alan gayrimenkullerin geçici teminat bedelleri 1.200 TL ile 49 bin 260 TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Şiran Milli Emlak Şefliği tarafından satışa sunulan arsa ve arazilerin fiyatları ise 4 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 164 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

Gayrimenkul satışı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. Aynı zamanda satış tutarı belediye ve mücavir alan sınırları içerisinde 5 milyon lirayı, mücavir alan dışında...