07 / 05 / 2024

Gümüşhane tersun dağı geçidi yol çalışması

Gümüşhane tersun dağı geçidi yol çalışması

Bölünmüş yol çalışmalarının devam ettiği Gümüşhane-Trabzon karayolunda büyük mesafe kat edildiği belirtildi. Temmuz ayı içerisinde Zigana Dağı'na kadar olan bölümün tünelleri ve köprüleriyle birlikte tamamen bitirilmesi planlanıyor...

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Gümüşhane Santa Harabeleri korunmak için tescillendi!

Gümüşhane'nin Dumanlı köyü sınırlarında yer alan ve 'Gökyüzüne yakın saklı kent' olarak da bilinen Gümüşhane Santa Harabeleri, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi.

Gümüşhane Havalimanı 2019'da tamam!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde, temeli atılan Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. Yapım çalışmaları eden eden projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca'da sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gümüşhane Çamlıca kura çekilişi 9 Kasım'da!

TOKİ Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutların kura çekilişi 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Gümüşhane Bayburt Havalimanı inşaatı sürüyor!

Gümüşhane ile Bayburt arasında, temeli 13 Haziran'da dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Gümüşhane Bayburt Havalimanı inşaatı sürüyor.

TOKİ Gümüşhane projesinin ihalesi 12 Haziran'da!

Gümüşhane İli Köse İlçesi Bahçelievler Mahallesi 98 Adet Konut, 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Haziran 2018 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Gümüşhane projesinin ihalesi 7 Haziran'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'de 98 adet konut inşa edecek.

TOKİ Gümüşhane 98 konut ihalesi yarın!

Gümüşhane İli, Köse İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 98 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gümüşhane Havalimanı 2019'da tamamlanacak!

Gümüşhane ve Bayburt halkının yıllardır beklediği ve 16 Ocak'ta ihalesi gerçekleştirilen havalimanı projesi, iki kenti daha havaalanı ile buluşturacak

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi'nde 38 işyeri yaptırılacak!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırılacak. İşyeri yapım ihalesi ise 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Gümüşhane'ye Tersun tüneli müjdesi!

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, Gümüşhane Şiran'da gerçekleşen iftar yemeğinde Tersun dağına tünel projesiyle ilgili müjdeyi verdi.

Gümüşhane Şiran'da kentsel dönüşüm kararı!

Gümüşhane Şiran Karaca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkında karar yürürlüğe girdi.

Gümüşhane tersun dağı geçidi yol çalışması Haberi

Gümüşhane tersun dağı geçidi yol çalışması


Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, bölünmüş yol çalışmalarının devam ettiği Gümüşhane-Trabzon karayolunda büyük mesafe kat ettiklerini belirterek, Temmuz ayı içerisinde Zigana Dağına kadar olan bölümü tünelleri ve köprüleriyle birlikte tamamen bitirmeyi planladıklarını söyledi.


Yaptığı açıklamada Zigana Dağı-Gümüşhane arası 31 kilometrelik kısmın 18 kilometresinin asfaltının yapıldığını ve tünellerdeki çalışmaların devam ettiğini belirten Bayramçavuş, “Ölüm Virajı” olarak adlandırılan ve bugüne kadar çok sayıda kazanın meydana geldiği Kürtün kavşağındaki tünellerden dağ tarafında olanın trafiğe açıldığını kaydetti.


ÖLÜM VİRAJI TÜNELLE AŞILDI


Yaklaşık 2 hafta sonra da diğer tüpün açılacağını dile getiren Bayramçavuş, “Tüneller trafiğe açıldığında yıllardır ölümlere neden olan Kürtün kavşağından kurtulmuş olacağız. Mağara tünelleri ve Mescitli tünellerini de Haziran ayına kadar bitirmiş olacağız. Böylelikle Temmuz ayı içerisinde asfaltını da tamamlayarak yolun tamamının trafiğe açılmasını hedefliyoruz.”...