02 / 05 / 2024

Gümüşhanede toplantı

Gümüşhanede toplantı

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından Gümüşhane'de kompleks cevher madeni açık ocak işletmesi için 16 Haziran'da saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Gümüşhane'de HES Projesi için toplantı düzenlenecek!

Kuş Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Gümüşhane İli Merkez İlçesinde Yayla Deresi üzerinde Dırağa Regülatörü ve HES Projesi yapılması planlanıyor. Halkın katılım toplantısı 19 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşecek.

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

Barış umudu piyasaları salladı! Altın, gümüş, dolar ve euro fiyatlarında son durum!

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşın sonunda barış umudu ortaya çıktı. İstanbul’da görüşen iki ülkenin heyetleri, toplantı sonrası olumlu açıklamalarda bulunmasının ardından piyasalarda ani bir hareketlilik başladı. Altın, dolar ve gümüş fiyatlarında sert düşüşler yaşanıyor...

Kayseri Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündemindeki konuları karara bağlamak üzere Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Gümüşhanespor'un tesislerini Belediye devralacak!

Gümüşhane Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz günlerde başlayan Ocak ayı toplantıları sona erdi. Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonunda yapına son toplantıda, meclisin gündeminde olan konular görüşüldü.

Gümüşhane Kazıkbeli Yaylası'na DOKAP tarafından örnek yayla evi yapılacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz Perşembe günü başlayan Aralık ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıda ilk olarak DOKAP tarafından Gümüşhane'nin turizm değeri taşıyan yaylalarından birisine örnek yayla evi yapılması için arsa tahsisi konusu görüşüldü.

Kayseri Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını yaptı. Toplantıda 87 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıya başkanlık yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bazı projelerle ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

Gümüşhane Torul'da tüm köy yolları asfaltlanacak!

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Vali Okay Memiş ve Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın katılımıyla köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yapıldı.

Gümüşhane Süleymaniye projesi masaya yatırıldı!

Süleymaniye Mahallesi Koruma Amaçlı İmar Planı ve Kentsel Tasarım Projesi toplantısı, Gümüşhane Valisi Okay Memiş'in başkanlığında gerçekleştirildi.

Gümüşhane Kalker Ocağı ve Kırma Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş., Gümüşhane İli, Merkez İlçesi, İkisu Köyü ve Torul İlçesi'nde 2-C Grubu Patlatmalı Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta Kardeşler Kırathanesi'nde yapılacak.

Giresun ve Gümüşhane Pamuk Barajı projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aziz Enerji Üretim Şirketi Giresun ve Gümüşhane illeri arasında Pamuk Barajı HES projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 11 Ağustos'ta yapılacak.

Gümüşhane'de imar düzenlemeleri yapılacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Temmuz ayı toplantıları devam ediyor.

Gümüşhane Adalet Sarayı'nın imar planı kabul edildi!

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Temmuz ayı toplantıları bugün yapılan oturumla sona erdi.

Gümüşhanede toplantı Haberi

Gümüşhanede toplantı

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından ; Gümüşhane ili, Torul ilçesi, Demirkapı Köyü ve Kürtün ilçesi Kızılcadam Köyü mevkiinde s:200809842 Ruhsat Nolu kompleks cevher madeni açık ocak işletmesi projesinin yapılması planlanmaktadır.Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Demirkapı Köy Kahvesi


Toplantı Yerinin Adresi: Demirkapı Köy Kahvesi Demirkapı Köyü-Torul Gümüşhane


Toplantı Tarihi: 16.06.2015 


Toplantı Saati: 11:00


Proje Sahibi: Koza Altın İşletmeleri...