26 / 05 / 2024

Gümüşhanespor tesisi

Gümüşhanespor tesisi

Gümüşhane Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz günlerde başlayan Ocak ayı toplantıları sona erdi. Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonunda yapına son toplantıda, meclisin gündeminde olan konular görüşüldü.

Gümüşhaneliler TOKİ'den stat istedi!

Gümüşhanespor taraftarları takımlarının başarısına karşılık TOKİ'den stat talebinde bulundu. Taraftarlar 10 bin kişi kapasiteli modern stat istediklerini belirtti.

Gümüşhanespor'un tesislerini Belediye devralacak!

Gümüşhane Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz günlerde başlayan Ocak ayı toplantıları sona erdi. Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonunda yapına son toplantıda, meclisin gündeminde olan konular görüşüldü.

Gümüşhane Kalker Ocağı ve Kırma Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş., Gümüşhane İli, Merkez İlçesi, İkisu Köyü ve Torul İlçesi'nde 2-C Grubu Patlatmalı Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta Kardeşler Kırathanesi'nde yapılacak.

İZSU’dan Gümüldür’e 8.5 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Gümüldür bölgesinin evsel atıklarını Özdere İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’ne taşıyıp arıtmak için 7 kilometre uzunluğunda iletim hattı ile 2 terfi merkezi yapıyor.

Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sa.As Turizm Petrol Gıda Spor Tesisi İşletmeciliği ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atakan Alaftargil ve Selami Alaftargil ortaklığıyla 3 milyon TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Karaköy Mahallesi'nde kuruldu.

Aydın'da Mavi Kart Atık Alım Sistemi tesisi hizmete açıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde tur teknelerinin denize boşalttıkları sintine atıklarının kanalizasyona gönderilmesini sağlayan Mavi Kart Atık Alım Sistemi tesisi açıldı.

Gümüşhane köylerine 1 milyar TL'lik sulama tesisi!

Gümüşhane köylerine İller Bankası kaynaklarıyla 1 milyon liralık tarımsal sulama tesisleri yapılırken, İl Özel İdaresi kaynaklarıyla da mevcut tesisler için 32 bin metre uzunluğunda boru ve 22 ton çimento yardımı yapıldı.

Denizli Bozkurt güneş enerjisi tesisi imar planı kabul edildi!

Bozkurt Belediyesinin Baklankuyucak'ta kuracağı güneş enerjisi tesisi için hazırlanan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'ndan gelen raporu oybirliğiyle kabul edildi...

Meram Tavuk Yetiştirme ve Gübre Kurutma Tesisi halk toplantısı 4 Haziran'da!

Konya ili Meram ilçesinde Kadiroğulları Tavukçuluk Gıda Yem Sanayii Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Tavuk-Yarka Yetiştirme Ve Yumurta Üretimi Kapasite Arttırımı İle Gübre Kurutma Tesisi projesi 4 Haziran'da.

Gümüşhane'de iki tesis arası bağlantı köprüsü yapılıyor!

Gümüşhane'de yapına devam eden çevre yolu çalışmaları sırasında Gümüşhane Belediyesine ait katı atık aktarma istasyonu ve atık su arıtma tesisi yolu için ulaşım köprüsü yapılıyor.

Gümüşdere’deki arıtma projesi yargıya takıldı!

İstanbul Okmeydanı’ndaki planların iptal edilmesinin ardından yargıdan bir güzel haber de Gümüşdere için geldi. Gümüşdere’deki tarım arazilerinin bir kısmının İSKİ’ye arıtma tesisi yapılması için devredilme kararı 4. İdare Mahkemesi tarafından iptal edild

Çanakkale'de Kestanelik Altın-Gümüş madeni için halk toplantısı düzenlenecek!

Batı Anadolu Madencilik Sanayi tarafından Kestanelik Altın-Gümüş madeni ve zenginleştirme tesisi projesinin yapılması adına 24 Aralık 2014 günü saat 11:00'de Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

600 dönümlük Gümüşdere sebze tarlası satışa çıktı!

Sarıyer Gümüşdere'nin 600 dönümlük tek parça tarım arazisi satılıyor. Tarlasera dergisinin Ağustos sayısında yer alan habere göre 92 dönümü sera olan araziye 2 yıldan beri artıma tesisi yapılmak isteniyor.

Gümüşhanespor tesisi Haberi

Gümüşhanespor tesisi

Gümüşhane Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz günlerde başlayan Ocak ayı toplantıları sona erdi.


Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonunda yapına son toplantıda, meclisin gündeminde olan konular görüşüldü.


Toplantıda, meclisin gündeminde olan İç Anadolu Belediyeler Birliği'ne üye olunması, Tekke köyündeki Gümüşhanespor Tesisleri'nin Gümüşhane Belediyesi'ne devri, Hasanbey Mahallesi'nde bulunan caminin Türkiye Diyanet Vakfı'na tahsisi ve imar planlarına yapılan itirazlar görüşüldü.


Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Çimen, meclisin Ocak ayında görüştüğü tüm maddeleri oy birliği ile kabul ettiğini belirterek, "Oldukça yoğun geçen Aralık ayı toplantılarımızın ardından Ocak ayı toplantılarımızı da tamamladık. Bu ayki gündemimizdeki konuları yine oy birliği ile kabul ettik. Belediye olarak Gümüşhanesporumuza ait Tekke'de bulunan tesisleri Belediye olarak devralmak için işlemleri başlattık. Bunun için meclisimizden oy birliği ile karar aldık. Aynı zamanda Gümüşhane...