19 / 05 / 2024

Gümüşpala fümüşyalı projesi

Gümüşpala fümüşyalı projesi

Yenilikçi ve nitelikli konut projeleri ile kentsel dönüşüme destek veren Sedi Yapı, Karşıyaka'nın Gümüşpala semtini, Gümüşyalı'ya dönüştürme hedefinde.Sedi Yapının öncelikli hedefi ileri teknoloji ile tasarımı birleştirerek güvenilir yapılar inşa etmek

Gram altın fırladı! Altın borcu olan yandı! İslam Memiş 'altın alamayan gümüş alsın' dedi!

Son dakika altın fiyatları bugün resmen fırladı. Gram altın 2 bin 600 TL olurken İslam Memiş altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

İstanbul Boğazı'ndaki tüm yalılar kamulaştırılmalı ve halka açılmalı!

İstanbul Boğazı'nı çevreleyen yalıların değerleri 200 milyon TL'ye ulaştı. Mimar Şenol Gökner, tüm yalıların kamulaştırılmasını önerdi. İşte Gökner'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Oxalis Gümüşlük'te yüzde 50'si peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! Yeni proje! 

Oxalis Gümüşlük projesi, Bodrum Gümüşlük'te hayata geçiriliyor. Projede yüzde 50 peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut ve villa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Oxalis Gümüşlük'te konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 

Gümüş altının rakibi oldu! Gümüş fiyatlarının füze gibi fırlayacağı tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar acil baksın

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları son zamanlarda rekor seviyelere gelerek altının rakibi oldu. Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? 

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

Beyaz yakalı çalışanların yoğun olarak kullandığı MultiNet yemek kartı, kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile MultiNet yemek kartı kullananlar, altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 oranında indirim kazanacak.

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Gümüş taş üstünde taş bırakmayacak! Gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye kadar yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarihi açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak.

İslam Memiş ''buyurun gümüş bedava'' dedi! Fırtınayı koparttı!  Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 2023 yılında gümüşün yatırımcılarına kazandıracağını söyledi. Yatırımcılara alım fırsatlarını ''buyurun gümüş bedava''dediği zamanları hatırlattı. Fırtınayı koparttı! Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı...

Ne altın ne gümüş ne borsa!.. ’Milletim bu fırsatı değerlendirsin!’ diyen İslam Memiş’ten müthiş iddia!

Altın ve gümüşün efendisi olarak adlandıralan yatırım uzmanı İslam Memiş bu kez yine olay yaratacak yepyeni bir iddiada bulundu. Hayır hayır Memiş’in bu seferki tahmini ne altın, ne gümüş ne dolar ne de borsa!…

Gümüşpala fümüşyalı projesi Haberi

Gümüşpala fümüşyalı projesi


Yenilikçi ve nitelikli konut projeleri ile kentsel dönüşüme destek veren Sedi Yapı, Karşıyaka'nın Gümüşpala semtini, Gümüşyalı'ya dönüştürme hedefinde. Kaliteli, güvenilir, çağdaş, yüksek standartlarda ve aynı zamanda ulaşılabilir mekânlar üretmek hedefiyle yola çıkan Sedi Yapı, Karşıyaka Gümüşpala'yı yepyeni bir çehreye kavuşturacak yatırımlarına hız verdi. Kentsel dönüşümle ilgili ilk adımların başlatıldığı Gümüşpalada hayata geçirdikleri 'Gümüşyalı Projesinin büyük ilgi gördüğünü belirten Sedi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şeydi Eker, bu bölgedeki yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi. 



Gümüşyalı konumuyla dikkat çekiyor 

Eker, "Gümüşpala'yı kentimizin seçkin bir semti haline getirecek olan Gümüşyalı Projesinin çıkış noktası güvenilir, çağdaş, kaliteli ve şehircilik kimliğine yakışır yaşam mekânları kurmak. Bu bölge İzmir'in körfez manzarasına hakim en güzel noktalarından biri. Maalesef zaman içerisinde oldukça ihmal edilmiş ve gözden kaçırılmış. Gümüşpala aynı zamanda...