18 / 05 / 2024

Gümüşpala yeni projeşler

Gümüşpala yeni projeşler

Kaliteli, güvenilir, çağdaş, yüksek standartlarda ve aynı zamanda ulaşılabilir mekânlar üretmek hedefiyle yola çıkan Sedi Yapı, Karşıyaka Gümüşpala'yı yepyeni bir çehreye kavuşturacak yatırımlarına hız verdi.

KİPTAŞ'tan İstanbul Anadolu Yakası'na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle megakentlilerin yüzünü güldüren KİPTAŞ, Anadolu Yakası'ndaki 2 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın inşa edeceği yeni projeler Kartal ve Beykoz'da yükselecek.

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Hesaplar değişti! İşte yeni yatırım sıralaması...

Piyasa uzmanı İslam Memiş Fed ve Savaş beklentilerinin hesapları değiştirdiğini söyleyerek elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanları uyardı. İşte yeni yatırım sıralaması...

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projeleri için beklenen müjde geldi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Ankara'da 1.113 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ tarafından açıklanan o projeler...

TOKİ'den İstanbullulara Şubat 2024 müjdesi! 1.781 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Dar ve orta gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da da 1.781 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. İşte o projeler...

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Coastal Heaven geliyor! Fenercioğlu’ndan Kıbrıs’a 3 bin konutluk yeni proje!

Kentsel dönüşüm, inşaat, tarım gibi sektörlerde faaliyet gösteren Fenercioğlu, Gaziveren bölgesinde toplamda 3 bin konutluk yeni proje hayata geçiriyor.

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Tam 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Gümüşpala yeni projeşler Haberi

Gümüşpala yeni projeşler


Kaliteli, güvenilir, çağdaş, yüksek standartlarda ve aynı zamanda ulaşılabilir mekânlar üretmek hedefiyle yola çıkan Sedi Yapı, Karşıyaka Gümüşpala'yı yepyeni bir çehreye kavuşturacak yatırımlarına hız verdi.  Kentsel dönüşümle ilgili ilk adımların başlatıldığı Gümüşpala'da hayata geçirdikleri 'Gümüşyalı Projesi'nin büyük ilgi gördüğünü belirten Sedi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şeydi Eker, bu bölgedeki yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi ve Atrium Rezidans ile birlikte semtte 15 milyon TL'lik bir yatırımı gerçekleştirmiş olacaklarının altını çizdi. 


İzmir 9 Eylül...