06 / 05 / 2024

Gümüşpınar gölet projesi

Gümüşpınar gölet projesi

BURSA Büyükşehir tarafından, kırsal kalkınma yatırımları kapsamında Orhaneli İlçesi’nin Gümüşpınar Mahallesi’ne yeni bir gölet kazandırılıyor. Altepe, göletle sulu tarıma geçecek olan çiftçinin üretiminde verimin artacağını söyledi.

Sevgililer günü kampanyası başladı! Tüm pırlanta takılarda büyük indirim! Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Sevgililer günü kampanyaları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Yetkin Diamond'ta tüm pırlanta takılarda yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi.

Yeni yıla özel tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim! Son 4 gün sakın kaçırmayın! 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi

Lal pırlanta yeni yıla özel fiyat listesini güncelledi. Tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim kampanyası başlatan Lal pırlantanın indirimli fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Karaman Üzümlü Göleti projesi TBMM gündeminde!

Karaman'ın Başyayla ilçesinde yapımına devam edilen Üzümlü Göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Eda Taşpınar lldırı yamaçlarında villa kiraladı!

Eda Taşpınar, Ildırı yamaçlarında mimarisiyle görenleri hayran bırakan bir villa kiraladı. Mikonos’ta bulunan evlerden ilham alınıp tasarlanan villa tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Gümüşpınar gölet projesi Haberi

Gümüşpınar gölet projesi

 BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından, kırsal kalkınma yatırımları kapsamında Orhaneli İlçesi’nin Gümüşpınar Mahallesi’ne yeni bir gölet kazandırılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bölgeye kazandırılacak göletle sulu tarıma geçecek olan çiftçinin üretiminde verimin artacağını söyledi.


Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, kırsal kalkınma adımlarıyla da kentin tarımsal potansiyelini gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhaneli İlçesi’nin Gümüşpınar Mahallesi’nde gölet arazisinde incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte inceleme yaptığı Gümüşpınar’a gölet müjdesi veren Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Bütünşehir’ uygulamasıyla birlikte 17 ilçede de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla yapılan yatırımlarımız hızla sürüyor” dedi.


KIRSALA BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ

Kırsal kesimlerde uzun yıllardır beklenen hizmetlerin artık yapıldığını vurgulayan Başkan Altepe, “Vatandaşlarımızın yıllardır beklediği ve Ankara’dan çözüm aranan işler, artık Büyükşehir Belediyesi’nin BUSKİ eliyle Bursa’dan...