19 / 05 / 2024

Gümüşyalı Projesi satış fiyatları

Gümüşyalı Projesi satış fiyatları

Kentsel dönüşüme destek veren Sedi Yapı, Gümüşpala semtini, Gümüşyalı'ya dönüştürecek. Güvenilir, yüksek standartlarda ve aynı zamanda ulaşılabilir mekânlar üretmek hedefiyle yola çıkan Sedi Yapı, Karşıyaka Gümüşpala'yı yepyeni bir çehreye kavuşturacak.

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Gümüştepe On Villa satışta! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 

ARTI2000 İnşaat tarafından inşa edilen On Villa projesi satışa çıktı. Projede 10 adet villa yer alacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş ''satış için bekleyin'' dedi!

Son dönemde en gözde yatırım aracı olan gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Elinde gümüş olanların satış için beklemelerini söyledi. Gümüş yatırımcıları hemen bakın! İşte İslam Memiş gümüş açıklaması...

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

Gümüşyalı Projesi satış fiyatları Haberi

Gümüşyalı Projesi satış fiyatları

Kentsel dönüşüme destek veren Sedi Yapı, Gümüşpala semtini, Gümüşyalı'ya dönüştürecek KALİTELİ, güvenilir, çağdaş, yüksek standartlarda ve aynı zamanda ulaşılabilir mekânlar üretmek hedefiyle yola çıkan Sedi Yapı, Karşıyaka Gümüşpala'yı yepyeni bir çehreye kavuşturacak yatırımlarına hız verdi. Kentsel dönüşümle ilgili ilk adımların başlatıldığı Gümüşpala'da hayata geçirdikleri 'Gümüşyalı Projesi'nin büyük ilgi gördüğünü belirten Sedi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şeydi Eker, bu bölgedeki yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi. 

Eker, "Gümiişpala'yı kentimizin seçkin bir semti haline getirecek olan Gümüşyalı Projesinin çıkış noktası güvenilir, çağdaş, kaliteli ve şehircilik kimliğine yakışır yaşam mekânları kurmak. Bu bölge İzmir'in körfez manzarasına hakim en güzel noktalarından biri. Maalesef zaman içerisinde oldukça ihmal edilmiş ve gözden kaçırılmış. Gümüşpala aynı zamanda İzmir'de kentsel dönüşümün ilk adımlarının başlatıldığı yer olması açısından da önemli....