14 / 05 / 2024

gün gelir jayalinize taşınırsınız

gün gelir jayalinize taşınırsınız

Esenyurt Hep İstanbul fiyatları bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 10 metrekareden küçük olmayan odaları, çamaşır odaları, kapalı otopark ve deposu olan daireler yer alıyor.

MTV ve gelir vergisinde son ödeme günü bugün! Borcu olanlar elinizi çabuk tutun!

Yapılandırma kapsamında vergi borçları ile motorlu taşıtlar (MTV) ve gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinde bugün son gün. Borcu olanlar elinizi çabuk tutun!

Aman dikkat! Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan son dakika duyurusu! Son gün bugün!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), bazı beyanname ve bildirimlerin verilme süresinin 5 Temmuz tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. Katma Değer Vergisi, Dijital Hizmet Vergisi, Turizm Payı ve diğer vergi beyannameleriyle bildirimler 5 Temmuz Çarşamba gün sonuna kadar verilebilecek.

Ekonomist Selçuk Geçer dolar 40 TL olacak dedi! Beklenen o tarihi açıkladı! Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar 40 TL olacak dedi ve tarihi açıkladı. Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın.

Ev sahipleri dikkat! Kira gelir beyannamesi için son 5 gün!

1 Ocak-31 Aralık 2021 döneminde kiraladığı konuttan 7 bin TL, iş yerinden ise 53 bin TL'nin üzerinde gelir elde eden gayrimenkul sahiplerinin beyanname verme süreci 31 Mart 2022 tarihinde sona eriyor. Buna göre kira gelir beyannamesi için son 5 gün kaldı...

Kira gelir vergisi ödemelerinde son 15 gün!

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelir için kira gelir vergisi ödeniyor. Kira gelir vergisi ödemelerinde son 15 gün kaldı...

Gayrimenkul gelir vergisi ödemelerinde son 15 gün!

Vergi takvimine gayrimenkul gelir vergisi beyanname ve 1. taksit dönemi Mart ayı itibarıyla başlamıştı. Gayrimenkul gelir vergisi ödemelerinde son 15 gün kaldı...

Gelir vergisi beyannamesi verme süresi için son gün yarın!

Mükelleflerin 2019 yılında elde edilen kazançlara ilişkin yıllık gelir vergisi beyannamelerini yarın gün sonuna kadar vermesi gerekiyor.

Gelir vergi beyannamesi için son gün ne zaman?

2018 yılında ev ve işyerlerinde kira geliri elde edenler için daha önce 25 Mart olarak belirlenen gelir vergi beyannamelerinde tanınan süre 1 Nisan'a uzatılmıştı. Peki, gelir vergi beyannamesi için son gün ne zaman? Vergi ödemesi nasıl yapılır?

Kira gelir beyannamesi için son gün ne zaman?

2018 yılında işyeri ve meskeninden kira geliri elde edenler için beyan dönemi 1 Mart'ta başladı. Kira gelirleri elde eden kişiye tahakkuk eden vergiler mart ve temmuz aylarında iki eşit taksitte ödenebilecek. Peki, kira gelir beyannamesi için son gün ne zaman?

Kira gelir vergisi 2. taksiti son günü 2018!

Kira gelir vergisi, konut veya işyerini bir sene boyunca kiraya vererek gelir elde edenler tarafından ödeniyor. Bu sene ilk taksitler Mart'ta ödendi. Peki, kira gelir vergisi 2. taksiti son günü 2018 ne zaman?

Gayrimenkul gelir vergisi 2. taksit dönemi 20 gün sonra başlıyor!

Konut ve işyerini kiraya vererek ya da satarak gelir elde eden kimseler vergi mükellefi oluyor. Bu sene gayrimenkul gelir vergisinde ilk taksitler Mar'ta ödendi. Gayrimenkul gelir vergisi 2. taksit dönemi ise 20 gün sonra başlıyor...

Kira gelir vergisi beyannamesi son günü 2018!

Mart ayı vergi takviminde belirtilen kira gelir vergisi son beyanname günü uzatıldı. Peki, kira gelir vergisi beyannamesi son günü 2018 ne zaman oldu?

Gayrimenkul gelir vergisi 1. taksit ödemesinde son 10 gün!

Gayrimenkul gelir vergisi 1. taksit ödemesinde son 10 gün kaldı. Kira gelir vergisi ile değer artış kazancı vergisi ödemelerini henüz yapmamış mükelleflerin bu süre içinde ödemelerini yapmaları gerekli..

gün gelir jayalinize taşınırsınız Haberi

gün gelir jayalinize taşınırsınız

Esenyurt Hep İstanbul fiyatları bilgisinden önce kısaca proje hakkında bilgi verelim. Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. 


Temmuz 2016 tarihinde teslim edilecek olan Esenyurt Hep İstanbul projesi 500 milyon TL yatırım ebdeli ile yükseliyor. Projedeki dairelerin alanları 70 - 179 metrekare arasında değişiyor. 


Açık - kapalı yüzme havuzları, mini futbol sahası, basketbol sahası, tenis sahası gibi sosyal yaşam alanların yer aldığı Hep İstanbul projesi 253 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 


Esenyurt Hep İstanbul fiyatları

70 - 86 metrekare 1+1 daireler 184 bin TL ile 247 bin TL

115 - 143 metrekare 2+1 daireler 316 bin TL ile 403 bin TL

157 - 179 metrekare 3+1 daireler 412 bin TL ile 477 bin TL 


Hep İstanbul nerede?

Adres: Namın...