07 / 05 / 2024

Günaydın Grup kazancı

Günaydın Grup kazancı

Günaydın, restoran zincirine bir yenisini daha ekledi. Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485m2 kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başladı.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enver Gündüz tarafından kuruldu.

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  400  bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Gül tarafından kuruldu.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Gümüşvadi Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşvadi Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Gün Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şemsettin Gün tarafından kuruldu. 

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ajsu ve Kalender Kamik ortaklığında kuruldu. 

Günaydın Grup kazancı Haberi

Günaydın Grup kazancı

Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485m2 kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başlayan şube, geniş menüsü, kaliteli dekorasyonu ve deneyimli personeliyle etseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çakır, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ve Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Tanrıverdi'nin katıldığı açılışta Günaydın kurucu ortaklarından Cüneyt Asan "Farklı şehirlerde, bize en uygun noktalarda yeni şubeler açmaya devam edeceğiz. Bugün Samsun şubemiz ile Karadeniz'deki merkezimizi oluşturduk. Bundan sonra hedefimiz Avrupa ve Ortadoğu. Artık dünya markası olma vakti geldi" dedi.Cüneyt Asan, açılışta yaptığı konuşmada "Günaydın olarak Türkiye genelinde 43 şubemizde yılda toplam 4 milyon misafir ağırlıyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur. Bundan sonra Karadeniz'in başkenti olarak...