07 / 05 / 2024

Günaydın Grupun yeni yatırımları

Günaydın Grupun yeni yatırımları

Günaydın, restoran zincirine bir yenisini daha ekledi. Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485m2 kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başladı.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Altın Kahini İslam Memiş gümüşün geleceği yeni rekoru peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Altın Kahini İslam Memiş yatırımcılar tarafından merak edilen ''gümüş fiyatları ne kadar olacak?'' sorusuna yanıt verdi.  Gümüşün geleceği yeni rekor peş peşe açıklandı. Elinde gümüş olanlar hemen baksın...

Gümüş fiyatı fırlayacak diyen uzman isim peş peş açıkladı! İşte gümüşün geleceği yeni rekor rakam

Gümüş, 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Gümüş fiyatı fırlayacak diyen uzman isim peş peş açıkladı! İşte gümüşün geleceği yeni rekor rakam...

Memur maaşları ek zamla kaç TL oldu? En düşük memur maaşını gören inanamadı! Hemen yeni rakamlara bakın!

Milyonlarca memur merakla zamlı maaşlarını bekliyor. Memur maaşları ek zamla kaç TL oldu? En düşük memur maaşını gören inanamadı! Hemen yeni rakamlara bakın!

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde yeni yıl depremi! Hesaplara ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Milyonlarca çiftçi merakla mazot gübre desteği ödeme tarihlerini sık sık araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde yeni yıl depremi! Hesaplara ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Gümüş için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi. Gümüş için yeni rota belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın!

Gümüşün parlayacağı net tarih açıklandı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

Analistler, volatil yapısından dolayı son iki yılda yeterince değer görmeyen gümüşün altından daha iyi performans göstereceğini belirtti. Analistler gümüşün parlayacağı net tarihi açıkladı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

Gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları durmayın bakın!

Altın ile birlikte rekor denemeleri yapan gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi. Gümüş yatırımcıları durmayın bakın! İşte son dakika gümüş gelişmesi...

Günaydın Grupun yeni yatırımları Haberi

Günaydın Grupun yeni yatırımları

Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485m2 kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başlayan şube, geniş menüsü, kaliteli dekorasyonu ve deneyimli personeliyle etseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çakır, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ve Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Tanrıverdi'nin katıldığı açılışta Günaydın kurucu ortaklarından Cüneyt Asan "Farklı şehirlerde, bize en uygun noktalarda yeni şubeler açmaya devam edeceğiz. Bugün Samsun şubemiz ile Karadeniz'deki merkezimizi oluşturduk. Bundan sonra hedefimiz Avrupa ve Ortadoğu. Artık dünya markası olma vakti geldi" dedi.Cüneyt Asan, açılışta yaptığı konuşmada "Günaydın olarak Türkiye genelinde 43 şubemizde yılda toplam 4 milyon misafir ağırlıyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur. Bundan sonra Karadeniz'in başkenti olarak...