15 / 05 / 2024

Günaydınlar Gayrimenkul adres 

Günaydınlar Gayrimenkul adres 

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından kuruldu.

Ems Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ems Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Şanlı tarafından kuruldu.

Mdh Turizm Gıda Organizasyon Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mdh Turizm Gıda Organizasyon Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halil Dertop ve Namık Aygün ortaklığında kuruldu.

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli Barış Pala tarafından kuruldu.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

G V M Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

G V M Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Adıgüzel, Emirhan Velioğlu ve Merve Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmouse  Jannatghorbani tarafından kuruldu. 

Yatırımda en güvenli liman gayrimenkul!

İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut sektöründeki son durumu ve öngörülerini anlattı. Güleroğlu, ‘Yatırımda en güvenli liman gayrimenkul’ diye konuştu.

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selmian Güçkan tarafından kuruldu.

Güven Arazileri Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Arazileri Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Waseem Asmar tarafından kuruldu.

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jules Rakos tarafından kuruldu.

Günaydınlar Gayrimenkul adres  Haberi

Günaydınlar Gayrimenkul adres 

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi konusu:
her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri , devre mülk, apartotel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken ,ev , apartman, işyeri,arsa ,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak kiralamak , kiraya vermek ; bahçe , tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat ittifakı , şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.

Adres: Oruçreis Mh.Tekstilkent Cd. T.Kent St.G2 Bl N.10ad/2052...