05 / 07 / 2024

güncel altın fiyatları 11 haziran 2022

güncel altın fiyatları 11 haziran 2022

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Uluslararası piyasalarda altın fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? İşte son dakika canlı güncel altın fiyatları 11 Haziran 2022...

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş haftanın ikinci işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın kaç lira? 2 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Beşi bir yerde ne kadar? 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL? 1 Temmuz altın fiyatları 

Yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını yalından takip ediyor. Özellikle düğünü olanlar beşi bir yerde altın fiyatını merak ediyor. Peki 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL?

Elinde avucunda 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar oldu? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapattı. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Elinde 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? Altın almak isteyenler acil baksın! Fiyatlar fırladı! Güncel altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı çeyrek altın fiyatı ise en sık araştırılanlar arasında geliyor. Peki Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? 21 Haziran 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları yükseliyor mu? 24 ayar gram altın fiyatı son dakika! Çeyrek altın kaç lira? 19 Haziran altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı ve elinde altını olan vatandaşlar, son dakika güncel altın fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte o son dakika rakamlar...

Altın düşmeye devam ediyor! Yatırımcı Kapalıçarşı'ya koşuyor! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları güncel

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? 12 Haziran 2024 altın fiyatları.

Altın yükselişe geçti! Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? Çeyrek altı ne kadar? 4 Haziran altın fiyatları!

Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ne kadar oldu? 4 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın yatırımcıları güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kuyumcu altın fiyatları canlı! Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs 2024 altın fiyatları

17 Mayıs 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs altın fiyatları.

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

güncel altın fiyatları 11 haziran 2022 Haberi

güncel altın fiyatları 11 haziran 2022

Altın fiyatları dün sert düşüş sergilerken bugün uluslararası piyasalarda rekor seviyelere yükseldi. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar bayram etti. Yatırımcılar bugün son dakika altın fiyatlarını merak edip araştırıyor.

Ons altın bugün de döviz kurlarının  etkisi ile şekillenirken ons altın fiyatı bugün 1872 dolar oldu. 

Peki gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, gremse altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatlarında son durum ne? Altın yükseldi mi, düştü mü?  11 Haziran 2022 canlı güncel altın fiyatları...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU? 

Alış fiyatı: 1018,26 lira
Satış fiyatı: 1.041,55 lira

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.666 lira
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.701 lira
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.637 lira
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.682 lira 

YARIM ALTIN FİYATLARI 11 HAZİRAN 2022

Yeni yarım alış fiyatı: 3.326 lira
Yeni yarım satış fiyatı: 3.403 lira
Eski yarım alış fiyatı:...