24 / 07 / 2024

güncel memur alımı

güncel memur alımı

Çaykur ve Üniverisite Kamu kurumu KPSS şartı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ilanın detayları...

Sağlık Bakanlığı 1468 personel alımı yapacağını duyurdu!

T.C. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, 2022 yılı Eski Hükümlü/TMY statüsünde sürekli işçi (temizlik görevlisi) yedek alımı göreve başlama işlemleri açıklaması yapıldı. Buna göre, başvurular nereden ve nasıl yapılacak ve özel şartlar neler olacak?

ÇAYKUR personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi kadrolara kaç personel alınacak?

KPSS 2024/1 tercih başvuruları doğrultusunda, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından 97 personel alınacağı açıklandı. Önlisans ve lisans memur alımı branşları ve şartları neler? Hangi pozisyonlara personel alınacak ve başvurular nereden ve nasıl olacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu!

KPSS 2024/1 tercih süreci doğrultusunda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, kadrolu memur personel alacağını açıkladı. Bu kapsamda önlisans il kontenjanları neler ve lisans il kontenjanları nasıl olacak? Önlisans ve lisans memur alımı branş ve şartları neler? 

Toprak Mahsulleri Ofisi 119 personel alımı yapacağını duyurdu!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından 119 kadrolu devlet memuru alımı yapılacağı açıklandı. Bu süreçte hangi kontenjanlara personel alınacak? Lise, önlisans, lisans mezunu memur alımı branş ve şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

24 kamu kuruluşu 61.821 işçi ve memur alımı yapacağını duyurdu!

Personel alımı başvuruları 24 kurumda devam etmektedir. Resmi Gazete'de yayımlanan işçi ve memur alımı ilanlarına göre kamuya 61.821 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, hangi kurumlara hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? 

DHMİ personel alımı yapacağını duyurdu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacağı açıklandı. DHMİ memur alımı başvurusu ne zaman başlayacak? Hangi kadrolara personel alınacak?

Kamu kurumlarına 62.996 personel alımı yapılacak! 

Memur olmak isteyenler için 19 kamu kurum için 62.996 personel alımı yapacağını açıkladı. Buna göre lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunlarından işçi ve memur alımı yapılacak kadrolar belli oldu. Buna göre en çok personel alımı doktor ve uzman erbaş kadrolarında yapılacak. 

4 kamu kurumuna personel alımı yapılacak!

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Esenköy Belediye Başkanlığı, Göynücek Geldingen Sulama Birlik Başkanlığı, Fethiye Polisevi İşletmeciliği'ne personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, personel alımı kontenjan ve şartları neler? Başvuru nitelikleri neler? 

Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı yapacağını duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı için geç başvurular başladığını açıkladı. Yapılan duyuruda hangi şehirlerden personel alımı yapılacağı ve başvuru şartlarının neler olacağı belirtildi. Buna göre kimler başvuru yapabilir?

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu!

Ticaret Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan pozisyonlara 602 personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre yapılan açıklama kapsamında, personel alımına dair ayrıntılar da belirlendi. 602 memur alımı atamaları nasıl olacak ve başvuru ile ilgili genel belgeler neler?

Pegasus Havayolları açıkladı! Pegasus yetiştirmek üzere pilot alımı yapacak...

Pegasus Havayolları tarafından yayınlanan ilan kapsamında yetiştirilmek üzere pilot alımı yapılacağını açıkladı. Buna göre, personel alımı başvurusu nasıl yapılacak ve başvuru şartları neler?

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Kamu personel alımı 2023! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, aktifte birçok kamu kurumu işçi veya memur alımı gerçekleştirecek. Peki Eti Maden personel alımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte kamu ilan Nisan 2024! 

güncel memur alımı Haberi

güncel memur alımı

Çaykur ve Üniveriste kamu kurumu 138 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Birçok farklı ünvanda personel alımı olacağını duyuran kurumlar toplamda 138 kişi istihdam edecek.  İlana göre SBB, ÇAYKUR ve cumhuriyet üniversitesi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirilecek.

Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ilanın ayrıntıları...

Mali Suçları Araştırma Kurulu olan MASAK ile Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplamda 130 personel alımı yapacağını duyurdu. MASAK kendi bünyesine 100 personel alımı yapılacağını,  SBB  ise 30 kamu personeli alımı yapılacağı açıkladı.

  

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 4/B sözleşmeli personel alımı yapacak.  Büro personeli, Destek personeli, Tekniker, Diğer Sağlık, Diyetisyen, Eczacı, Fizyoterapist, Koruma Güvenlik, Sağlık Teknikeri, Spor Uzmanı, Teknisyen Olmak üzere...