03 / 05 / 2024

Güner ve Redi

Güner ve Redi

644 konut ve 12 ticari üniteden oluşan Ispartakule 3 projesinde Ağustos ayı itibariyle konut fiyatları değişecek. Projede teslimler Ekim ayında başlayacak

Ispartakule 3 Avrupa Konutları'nda 303 bin TL'ye 3+1! Ekim'de teslim!

644 konut ile 12 ticari üniteden meydana gelen Ispartakule 3 Avrupa Konutları projesinde yaşam önümüzdeki Ekim ayında başlayacak

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umut Güner tarafından açıldı.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mst Kuyumculuk İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Ve Sağlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Melih Turgut, Mahmoud Aly A. Mohamed ve Özgür Döner tarafından kuruldu.

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Akgün ve Özcan Aydıner tarafından kuruldu.

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Güner tarafından kuruldu.

Ayşegül Güner: Mimarın çizdiği her detayın ekonomik bir karşılığı var!

AAD Architects Kurucusu Mimar Ayşegül Güner yaptığı açıklamada, mimarlığın, sanatsal ve sosyal içeriğe sahip, proje odaklı profesyonel hizmetlerin bütünü olduğunu söyledi.

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Güner tarafından kuruldu. 

Hisar Kale İnşaat Petrol Tekstil Gıda ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar Kale İnşaat Petrol Tekstil Gıda ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf Döner Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Bağcılar, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Umut Güner: Şampiyonluk bile yeni stadı bekliyor!

Beşiktaş asbaşkanı ve yeni stattan sorumlu yöneticisi Umut Güner Hürriyet’e konuştu. BEŞİKTAŞ Asbaşkanı ve Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Vodafone Arena için camianın zirveye tırmanmaya başlayan heyecanını Hürriyet’le paylaştı.

Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Volkan Öner tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 20 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de açıldı.

Güner ve Redi Haberi

Güner ve Redi

Ispartakule'de 40 bin 476 metrekarelik alana kurulan Avrupa Konutları Ispartakule 3 projesinde Ağustos ayı itibariyle konut fiyatları değişecek. Projeden zamsız son günler yaşanıyor. 


Artaş, Emlak Pazarlama, Güner ve Redi ortaklığı tarafından yapılan Avrupa Konutları Ispartakule 3 projesinde 644 konutun yanı sıra 12 adet ticari ünite bulunuyor. 


Ispartakule 3 projesinin Akbank, Garanti Mortgage ve Türkiye İş Bankası ile anlaşması bulunuyor. Ispartakule 3 projesinde fitness salonu, buhar odası, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark mevcut durumda. 


Avrupa Konutları Ispartakule Üç projesinde 72 ila 73 metrekarelik 1+1'ler 150 bin TL ile 172 bin TL, 78 ila 81 metrekarelik 1+1'ler 169 bin TL ile 190 bin TL, 115 ila 120 metrekarelik 2+1'ler 249 bin TL ile 284 bin TL, 145 ila 146 metrekarelik 3+1'ler 303...