14 / 05 / 2024

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneri

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneri

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneri, "inşaatına bu yıl başladığımız ama henüz tanıtımını yapmadığımız Suadiye Projemiz var. Projeyi Mayıs ayında tanıtmayı ve satışına başlamayı düşünüyoruz." dedi.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Soner Yılmaz, yeniden Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tek-Art İnşaat'ın yönetim kuruluna seçilen üyeler görev taksimi yaptı. Soner Yılmaz Tek-Art İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneri Haberi

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneri

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneri, Yenigün’e özel açıklamalar yaptı:


Bugün İstanbul merkezli çalışmalarını sürdüren Güneri İnşaat, yaptığı işler ve projelerle, İstanbul’un cazibe noktalarına imzasını atıyor. Bir aile şirketi olan Güneri İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneri, “Doğru yerde, doğru proje üretmenin arayışı içerisinde olduk. Yaptığımız işlerde özel bir peyzaj tasarlamaya özen gösteriyoruz. Çünkü çocukluğumuz Meram’da geçtiği için yeşili çok seviyoruz” dedi



Bu haftaki ‘Pazartesi Sohbetleri’ köşemiz için, İstanbul merkezli çalışmalarını sürdüren Güneri İnşaat’a misafir olduk. İstanbul-Kadıköy-Bağdat Caddesi üzerinde yer alan ofislerinde bir araya geldiğimiz Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneri ile uzun uzadıya sohbet etme imkanı bulduk. Tasavvufi bir anlayışı benimseyen, hoşgörüde ve tevazuda Hazreti Mevlana misali deniz ve toprak gibi olan, Konya kökenli Güneri ailesinin İstanbul’a uzanış...