16 / 05 / 2024

güneş limited şirketi

güneş limited şirketi

Güneş Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 3 Ocak 2013 tarihinde kuruldu...

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Göz tarafından kuruldu.

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 450.000,00 TL sermaye bedeli ile M. Chamesddin Mohandes tarafından kuruldu.

Akhamza İnşaat Gıda Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akhamza İnşaat Gıda Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güneş Yıldız tarafından kuruldu.

Koç Group Nakliye Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Koç Group Nakliye Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Vahit Koç tarafından kuruldu.

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Işık tarafından kuruldu.

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Tatlı tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinem Savaşçı tarafından kuruldu.

güneş limited şirketi Haberi

güneş limited şirketi


50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Üsküdar Hasanpaşa Doktor Fahrettin Kerim Gökay Caddesi NO: 37/6 adresinde faaliyete geçirildi. 3 Ocak 2013 tarihinde kurulan firmasının ortakları arasında 25 bin TL sermaye ile Hossein Mahmoudiyeh, 25 bin TL sermaye ile Mehrdad Irandoust Azar yer...