15 / 05 / 2024

güneş santralleri Afyonkarahisar

güneş santralleri Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Belediyesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde kuracağı Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali ile tesisin elektrik ihtiyacının karşılanıp, Oksijen Bazlı Klor Üretim jeneratör Sistemi ile sofra tuzundan klor üretecek.

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

Güneş Enerjisi Santralleri (GES) imar barışı kapsamında mı?

İmar Barışı Kanunu'nda belirtilen istisnai yapılara yapı kayıt belgesi düzenlenmiyor. Peki, Güneş Enerjisi Santralleri (GES) imar barışı kapsamında mı?

İzmir Ödemiş güneş enerji santralleri imar planı askıda!

İzmir Ödemiş İlçesi, Orhangazi Mahallesi, 1 parselde lisanssız Güneş Enerji Santralleri yönelik hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı....

Bergama Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş santrali imar planı askıda!

İzmir Bergama ilçesine bağlı Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş Enerji Santralleri amacıyla hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

İstanbul'a güneş enerji santralleri inşa edilecek!

Günde ortalama 3 milyon metreküp su tüketen İstanbul'da su kaynakları güneş enerjisi santralleriyle korunacak. Melen, Istrancalar ve Darlıkta enerji ölçüm işi ihale edildi.

HES ve güneş santralleri yerlileştirilecek!

Türkiye'nin ilk Milli Rüzgar Enerji Santralı'nın (MİLRES) kurulumunu tamamlayan hükümetin hedefinde HES'leri, güneş ve termik santrallerı da 'yerli'leştirmek var.

Emin Şirketler Grubu güneş ve rüzgar santralleri kuracak!

Emin Şirketler Grubu, çok ortaklı güneş ve rüzgâr santralleri kurmak için harekete geçti. Örneğin 200 kişi küçük birikimleriyle 1 MW’lik tesise ortaklaşa sahip olacak. Elektriğin alıcısı da hazır: Emin Enerji.

Yatırım teşviklerinin rotası güneşe enerjisi üretimine kaydı!

Enerji projeleri için verilen yatırım teşviklerinin rotası güneşe dayalı enerji üretimine kaydı. Ekonomi Bakanlığının şubat ayında yatırım teşvik belgesi verdiği 35 enerji üretim projesinin 28'ini güneş enerji santralleri oluşturdu.

Japonya'daki güneş enerjisi santralleri 15 bin konutun enerji ihtiyacını karşılayacak!

Alternatif enerji teknolojilerine yönelen Japonya, yüzen güneş enerjisi santralleri ile yılda 60 megawattlık kurulu güç elde etmeyi amaçlıyor. Elde edilecek enerjiyle 15 bin konutun yıllık enerjisinin üretilmesi planlanıyor

Afyonkarahisar Belediyesi Fotovoltaik Güneş Enerji Santrali kuracak!

Afyonkarahisar Belediyesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde kuracağı Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali ile tesisin elektrik ihtiyacının karşılanıp, Oksijen Bazlı Klor Üretim jeneratör Sistemi ile sofra tuzundan klor üretecek...

Afyon'a 2.5 milyon TL'ye güneş enerji santrali kurulacak!

Afyonkarahisar Belediyesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde kuracağı Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali ile tesisin elektrik ihtiyacının karşılanıp, Oksijen Bazlı Klor Üretim jeneratör Sistemi ile sofra tuzundan klor üretecek.

Tunçmatik “Güneşten Elektrik Üretim” Semineri İçin Afyonkarahisar’daydı!

Afyonkarahisar' da Ticaret ve Sanayi Odası’ nın düzenlediği “ yenilenebilir enerji kaynaklarından olan güneş enerjisinden elektrik üretimi ” konulu seminer 7 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirildi...

OSB'ler kendi güneş santralini kurabilecek!

Elektrik Piyasası Kanun Tasarısı ile güneş enerjisi santralleri için 600 MW üst sınır kalkacak.OSB'ler kendi güneş santralini lisanssız kurabilecek.

güneş santralleri Afyonkarahisar Haberi

güneş santralleri Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Belediyesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde kuracağı Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali ile tesisin elektrik ihtiyacının karşılanıp, Oksijen Bazlı Klor Üretim jeneratör Sistemi ile sofra tuzundan klor üretecek. Yaklaşık 2.5 milyon liraya mal olacak projenin 726 bin lirasını Zafer Kalkınma Ajansı'ndan destek alan Afyonkarahisar Belediyesi'nin hem elektrik harcamalarında tasarruf sağlayacağını hem de içme suyunun kalitesini arttıracağını belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban "500 kW-p kapasiteli santral hayata geçirildiğinde İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin enerji ihtiyacını karşılayarak, çevreye katkı sağlayacak" dedi. 


Star...