14 / 05 / 2024

Güneşbahçe projesi ev fiyatları

Güneşbahçe projesi ev fiyatları

İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Güneşbahçe Evleri projesi toplam 310 konut ve 10 mağazadan meydana geliyor.Projede lansmana özel yüzde 9 iskonto uygulanıyor...

Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? 

Ala Saklıbahçe projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? İşte Ala Saklıbahçe projesiyle ilgili merak edilenler...

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 880 adet konuttan meydana gelen Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'un sonunda yapılması planlanıyor. Peki Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen TEMA İstanbul Bahçe projesi 363 daireden oluşuyor. Peki TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

18 soruda Tema İstanbul Bahçe projesi!

Tema İstanbul Bahçe projesi Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor. Lansmanı bugün yapılan proje 363 daireden meydana geliyor. İşte 18 soruda Tema İstanbul Bahçe projesi...

Dekar Asmalı Bahçe Şehir ev fiyatları!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Bahçe Şehir ev fiyatları...

Güneşli Huzurlu Marmara ev fiyatları!

Toplam 289 daire ve 12 adet ticari alandan oluşan Güneşli Huzurlu Marmara ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 200 TL’den başlıyor.

Strada Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

3 etaptan meydan gelen Strada Akzirve Bahçeşehir projesi 2 bin 500 konut ve 100'ün üzerinde ticari alandan meydana geliyor. Peki Strada Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Strada Akzirve Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 2 bin 500 konut ve 100'ün üzerinde ticari birimden meydana gelen Strada Akzirve Bahçeşehir projesi Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Strada Akzirve Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Strada Evleri Bahçeşehir ev fiyatları!

Strada Evleri Bahçeşehir ev fiyatları 310 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor. Akzirve Strada projesinde birinci etap 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Güneşli Perola Residence ev fiyatları!

Perola Residence projesinde anahtar teslimlerin 2018 yılın Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Three Sun tarafından hayata geçiriliyor. Güneşli Perola Residence ev fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Güneşbahçe projesi ev fiyatları Haberi

Güneşbahçe projesi ev fiyatları

Dört blok olarak yükselen Güneşbahçe projesi toplam 310 konut ve 10 mağazadan meydana geliyor. Proje Emiroğlu Grup ve Çağdaş Yapı imzası taşıyor. 


İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen  Güneş Bahçe Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire alternatifleri bulunuyor. Projede 3. Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu'na ulaşım kolaylığı da mevcut. 


Güneşli Güneş Bahçe projesinin sosyal donatıları arasında yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark yer alıyor. 


Projede lansmana özel yüzde 9 iskonto ile birlikte, yüzde 25 peşinatla 0,69 faiz oranı üzerinden 10 yıl taksitli ödemeler yapılıyor.


Güneşli Güneşbahçe ev fiyatları!

68 metrekare 1+1'ler 580 bin TL ile 600 bin TL

133 - 140 metrekare 2+1'ler 1 milyon 100 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL

173 metrekare 3+1'ler 1 milyon 400 bin TL ile 1...