20 / 05 / 2024

Güneşli Cornerlife satış ofisi

Güneşli Cornerlife satış ofisi

Cornerlife projesinin dükkanları 599 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 8 Metre tavan yüksekliği ile alışılan dar kutu dükkan anlayışını bozan Cornerlife dükkanları, yatırımlarını Basın Ekspres’e taşımak isteyenlerin tercihi olacak...

Motto İstanbul Güneşli 2017 satış fiyatları!

Toplam 128 konut ve 12 dükkandan meydana gelen Motto İstanbul projesi İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde inşa ediliyor. İşte Motto İstanbul Güneşli 2017 satış fiyatları...

Nurol Park Güneşli 2017 satılık ev fiyatları!

Nurol Park Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Hemen teslim edilen Nurol Park Güneşli 2017 satılık ev fiyatları 563 bin TL'den başlıyor...

Toya Next Güneşli Projesi!

Toya Next Güneşli projesi için ön talepler toplanıyor. Toya Yapı'nın yeni projesi Toya Next Güneşli'nin satışları iki hafta içerisinde başlayacak. Projede konut ve ticaret alanları yer alıyor.

Güneşli Nurolpark satış fiyatları!

Güneşli Nurolpark satış fiyatları 545 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Nurol GYO projesi Nurolpark Güneşli'de daireler bu yıl Temmuz ayında teslim edilmeye başlıyor...

Nurol Park Güneşli Rezidans satış ofisi!

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Nurol Park Güneşli Rezidans satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satılık daireler 50 aya vade sağlıyor.

Referans Güneşli'de 1.461 TL'den başlayan taksitlerle!

Kiler GYO’nun Güneşli’de hayata geçirdiği Referans Güneşli projesinde satışa sunulduğu konu ve dükkanların büyük bir bölümü kısa süre içinde satıldı..

Referans Güneşli'de taksitler 1.461 liradan başlıyor!

Kiler GYO'nun Güneşli'de hayata geçirdiği Referans Güneşli projesinde satışa sunulduğu konu ve dükkanların büyük bir bölümü kısa süre içinde satıldı. Projede peşin 221 bin TL ve taksitler ise 1.461 TL'den başlıyor.

Referans Güneşli Bağcılar satılık!

Referans Güneşli Bağcılar satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar seçeneklere yer veriliyor. Projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Referans Güneşli'de lansmana özel 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİLER GYO talep toplama döneminin ardından Referans Güneşli'de satışlara başladı. Güneşli- Bağcılar hattında inşasına başlanan Referans Güneşli lansman dönemine özel olarak peşin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Kiler GYO Referans Güneşli'de yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı!

Kiler GYO’nun İstanbul Güneşli’de hayata geçireceği konut projesi ‘Referans Güneşli’yi satışa sundu. 161 konutluk projede peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim yapılırken, yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı da sunuluyor.

Referans Güneşli satışa sunuldu!

İstanbul Güneşli'de inşa edilen Referans Güneşli konut projesi satışa çıktı. Kiler GYO'nun İstanbul'un merkezinde yer alan projelerinde olduğu gibi Güneşli projesini de "Referans" markası ile hayata geçiriyor.

Referans Güneşli satış ofisi iletişim!

Peşin ya da banka kredisi ile yapılan ödemelerde liste fiyatı üzerinden yüzde 12 indirim uygulanan Referans Güneşli'de 161 daire ve 32 mağaza bulunuyor. İşte Referans Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri...

Güneşli Cornerlife satış ofisi Haberi

Güneşli Cornerlife satış ofisi

Güneşli’de Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat’ın ortaklığında inşa edilen Cornerlife projesinin dükkanları satışa çıktı. 8 Metre tavan yüksekliği ile alışılan basık tavanlı, dar kutu gibi dükkan anlayışını bozan Corner dükkanları, yatırımlarını Basın Ekspres’e taşımak isteyenlerin tercihi olacak.  


Havaalanına yakın bölgede yer alan, Küçükçekmece, Bağcılar ve Bahçelievler gibi  hızla gelişen üç ilçeye sınırı olmanın yanı sıra E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren önemli bir aks olan Basın Ekspres Yolu, gayrimenkul uzmanları tarafından İstanbul'un büyük fırsatlar barındıran yeni Maslak hattı olarak değerlendiriliyor.

İş hayatı açısından böylesine dikkat çekici bir noktada yer alan proje, dikey yerine, yatay binalara yer vererek mimaride de farklılık arayanlara sesleniyor.  Proje bünyesinde yer alan Corner Çarşı’da oto park sorunu olmayan rahat yürüme alanları, büyük yeşil alanlarda keyif veren alışveriş...