02 / 05 / 2024

güneşli ekspres

güneşli ekspres

İki yıl boyunca taksit ve ara ödeme yapılmayan Güneşli Express Evleri'nde taksitler taşındıktan sonra ödeniyor. Projede fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor...

Güneşli Express Residence fiyatları 139 bin TL'den başlıyor!

Babacan Yapı Güneşli Express Residence'ta daire fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler Aralık 2014 yılında yapılıyor...

Güneşli Express'te 139 bin TL'ye! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Babacan Güneşli Express'te fiyatlar 139 bin lira ile 658 bin lira arasında değişiyor.

105 Güneşli satış ofisi!

105 Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen projede lansmana özel sınırlı sayıda home-ofis daireler bulunuyor.

105 Güneşli fiyatları!

105 Güneşli fiyatları haberimizde yer alıyor. Uyumazlar Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor.  

105 Güneşli'de 420 bin TL'ye! Yeni proje!

105 Güneşli projesi Uyumazlar Yapı tarafından İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Fiyatların vadeli ödemelerde 420 bin TL'den başladığı projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 

Nirvana Güneşli satış ofisi!

Nirvana Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. UMT İnşaat tarafından Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis bulunuyor.

Nirvana Güneşli Evleri geliyor! Yeni proje!

Nirvana Güneşli, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Basın Ekspres'te UMT İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Luxera Güneşli projesi geliyor! Yeni proje!

Basın Ekspres’e yakın bir konumda hayata geçirilecek olan Luxera Güneşli yeni yılda satışa çıkacak. Projede 250 konut yer alıyor.

Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Huzurlu İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi Basın Ekspres yoluna yakın mesafede konumlanıyor. Peki Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Motto İstanbul Projesi Güneşli satılık!

İstanbul Güneşli'de, Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede hayata geçirildi. Projede satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor..

Tulipa, Balance Güneşli'de!

Basın Ekspres bölgesinde gerek inşaat ve tasarım kalitesi gerekse sunduğu sosyal imkanlarıyla en prestijli ofis projesi olarak gösterilen Balance Güneşli’de, yaşama artı değer katacak hizmetleri ile Spa ve Sağlık Kulübü Tulipa Eylül ayı itibari ile yerini alıyor.

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

Güneşli Nef Basın Ekspres satış fiyatı!

Güneşli Nef Basın Ekspres projesinde metrekare birim satış fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef Basın Ekspres'te 100 daire özel avantajlarla ön satışa açıldı...

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

güneşli ekspres Haberi

güneşli ekspres

Toplam 158 adet daireden oluşan güneşli Express projesi Babacan Yapı tarafından Güneşli'de 4 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Güneşli Express Evleri 18 katlı tek blok halinde yükseliyor.



Güneşli Express Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. Güneşli Ekspres Evleri'nde konut sahibi olmak isteyenler daire bedelinin dörtte birini peşinat olarak veriyor, ayrıca 2 yıl süresince taksit ve ara ödeme yapılmıyor. Güneşli Express'te taksit ödemeleri konutlara taşınınca başlıyor.



Aralık 2014'te konut teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan Güneşli Express Evleri'nde yer alan 32,85 metrekare ile 39,65 metrekare 1+0 stüdyo daireler 139 bin TL’den, 45,84 metrekare ile 74,42...