15 / 05 / 2024

Güneşli metro hattı

Güneşli metro hattı

Güneşli’de yaşayan vatandaşlar Yenikapı-Kirazlı metrosunun semtlerine kadar uzatılmasını istiyor. Semte giden yolların ve otobüslerin günün her saati dolu olduğunu belirten vatandaşlar, yeni istasyonun trafiği de rahatlatacağını kaydediyor.

Arel Üniversitesi Güneşli'ye tıp fakültesi kuruyor!

2007 yılında kurulan Arel Üniversitesi yeni fakültesini Güneşli'de hayata geçiriyor. Güneşli Metro Gross Market'in yerinde yükselecek olan fakültenin ne zaman tamamlanacağı henüz belli değil.

Nurol Park Güneşli'de peşinatsız ev fırsatı!

Basın Ekspres'te iki metro durağının hemen yanında yükselen Nurol Park Güneşli'de 0 peşinat, 50 ay vade ve yüzde 10 indirim fırsatları devam ediyor..

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres!

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin bulunduğu proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli hattında yükseliyor.

Güneşli Mirage Residence kampanyası!

Güneşli Mirage Residence kampanyası kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Metro ve metrobüse yakın bir bölgede yükselen proje 300 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Güneşli halkı semtlerine metro istiyor!

Güneşli’de yaşayan vatandaşlar Yenikapı-Kirazlı metrosunun semtlerine kadar uzatılmasını istiyor. Semte giden yolların ve otobüslerin günün her saati dolu olduğunu belirten vatandaşlar, yeni istasyonun trafiği de rahatlatacağını kaydediyor.

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım!

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım bilgilerine göre proje Mahmutbey Caddesi'ne 250 metre mesafede, Halk Sarayı’na 300 metre, metro istasyonuna 250 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Referans Güneşli ev fiyatları!

Referans Güneşli Konutları Masko'ya 12 dakika, Olimpiyat Stadı'na ise 16 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Proje Bağcılar - Güneşli hattında yükseliyor. İşte Referans Güneşli ev fiyatları...

Referans Güneşli'de lansmana özel 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİLER GYO talep toplama döneminin ardından Referans Güneşli'de satışlara başladı. Güneşli- Bağcılar hattında inşasına başlanan Referans Güneşli lansman dönemine özel olarak peşin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Referans Güneşli fiyatları ne kadar?

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteren Referans Güneşli Konutları metro durağının yanı başında yükseliyor. Peki Referans Güneşli fiyatları ne kadar?

Mehmet Okay: 2015'te Halkalı-Güneşli Hattı ve Ümraniye'ye dikkat!

Mehmet Okay'a göre 2015 yılında Halkalı - Güneşli hattı ve Ümraniye yıldızı parlayan bölgeler olacak. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının gelmesiyle Ümraniye'nin değeri daha artacak" diyor.

Güneşli konut projelerinin yeni merkezi oldu!

Eskilerin sanayi bölgesi Güneşli ve Basın Ekspres Yolu, yaşadığı dönüşüm süreci ile dikkat çekiyor. Markalı konut projelerine, ofis ve otellere ev sahipliği yapan bölgenin değeri metro çalışmalarıyla artıyor.

Güneşli su kesintisi 26 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar ilçesi Güneşli mahallesinde şebeke hattı yenilenmesi nedeni ile 26 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Markalı konut projeleri Güneşli'nin çehresini değiştiriyor!

Markalı projelerin birbiri ardına yükseldiği Avrupa Yakası Mahmutbey Güneşli hattında, markalı projeler ile kabuk değiştiriyor. Basın Ekspres yolunun çevresindeki tüm bölgeler hızlı dönüşümden nasibini alıyor...

Güneşli metro hattı Haberi

Güneşli metro hattı

Güneşli’de yaşayan vatandaşlar Yenikapı-Kirazlı metrosunun semtlerine kadar uzatılmasını istiyor. Semte giden yolların ve otobüslerin günün her saati dolu olduğunu belirten vatandaşlar, yeni istasyonun trafiği de rahatlatacağını kaydediyor. Semtin sembolü 97 numaralı otobüsler ise ulaşım ihtiyacını karşılamaya yetmiyor.


İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden Bağcılar Güneşli’de yaşayan vatandaşlar her gün tıklım tıklım otobüslerde yolculuk yapmak zorunda kalıyor. Sebebi ise, Yenikapı-Kirazlı-Havalimanı Metro hattının Güneşli’ye kadar uzatılmamış olması. Halihazırda İETT’nin bölgede  faaliyet gösteren 4’ü direkt iki tanesi de aktarmalı olmak üzere 6 otobüs hattı var; ancak çok yetersiz kalıyor. Güneşli’de esnaflık yapan Mehmet Çam, Yenikapı-Kirazlı metrosunun Güneşli’ye kadar uzatılması halinde birçok minibüs ve toplu taşıma aracının kalkacağından dolayı hem trafiğin hem de insanların rahatlayacağını söylüyor.


İstanbul’un nüfus yoğunluğunun en çok olduğu semtlerin başında gelen Güneşli’de vatandaşlar...