06 / 05 / 2024

Güneşli poliklinik inşaatı

Güneşli poliklinik inşaatı

Türkiye’nin nüfus olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar, yeni bir semt polikliniğine kavuşuyor. Güneşli Mahallesi’nde inşa edilen Mustafa Dinç Semt Polikliniği, verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığını da bünyesinde barındıracak.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Şerafettin Serçe tarafından kuruldu.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşcan Madencilik İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Taşkıran tarafından kuruldu.

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından kuruldu. 

Güneş Parkecilik Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Parkecilik Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Güneş tarafından kuruldu. 

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ulusu ve Zafer Boy ortaklığında kuruldu.

Güneşli Motto İstanbul Konutları iletişim!

Celaloğlu İnşaat imzası taşıyan Motto İstanbul projesi 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuyor. Proje İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor...

Motto İstanbul Güneşli 2017 fiyat bilgisi!

16 katlı tek blok olarak planlanan Motto İstanbul projesinde fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor. Proje Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor...

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

Güneşli poliklinik inşaatı Haberi

Güneşli poliklinik inşaatı

Türkiye’nin yüzde 1 nüfusunun yaşadığı Bağcılar ilçesine yeni bir semt polikliniği inşa ediliyor. Bağcılar Belediyesi tarafından mevcut polikliniğin yetersiz kalması nedeniyle Güneşli Mahallesi’nde inşaatı hızla süren Mustafa Dinç Semt Polikliniği hizmete sunulduğunda ilçe sakinlerinin sağlık hizmeti ihtiyacına cevap verecek. Poliklinik toplam 2 bin 940 metrekare alana edildi. Mustafa Dinç Semt Polikliniği hizmete sunulduğunda, bünyesinde verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığını da barındıracak.

Merkezde, ayrıca iki adet soğuk oda, jeneratör odası ile teknik hacimler de yer alacak. Zemin kattaki verem savaş biriminde sorumlu hekim odası, 7 doktor odası, arşiv, röntgen odası hizmet verecek.


“SAĞLIK VE EĞİTİME ÖNCELİK VERİYORUZ”

Ülkemizin yüzde 1 nüfusunun Bağcılar’da yaşadığını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, eğitim, sağlık ve ulaşım alanındaki ihtiyaçların karşılanması amacıyla önemli projelerin hizmete...