02 / 05 / 2024

GüneşliPark gardenya konutları

GüneşliPark gardenya konutları

GÜL Proje-Mutlu İnşaat ortaklığı ile Güneşli'de 25 bin m.2 alana inşa edilen GüneşliPark Gardenya'da erken teslimler başlıyor. Güneşli Park Gardenya Konutları'nda daireler ankastre setli...

Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri için kura çekiliş heyecanı başladı. Peki Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Güneşevler Toplu Konutları teslim edildi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Güneşevler Toplu Konutları’nda hak sahiplerine anahtarlar teslim edilmeye başlandı.

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar!

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilecek proje 3 bloktan oluşuyor.

Güneşevler Toplu Konutları’nda katlar yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Toplu Konutlarında incelemelerde bulundu. Başkan Erkoç, toplu konutların bir an önce bitirilerek hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza Konutları!

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza Konutları Keleşoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza projesi 80 adet konut ve 39 adet dükkandan meydana geliyor.

Güneşli Mirage Konutları nerede?

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan Mirage Rezidans'ta 342 adet daire bulunuyor. Proje 17 katlı 3 bloktan meydana geliyor. Peki Güneşli Mirage Konutları nerede?

Toki Kepez Güneş Mahallesi tapularına kavuştu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, ilk döneminde yapımı tamamlanan Güneş Mahallesi TOKİ konutlarındaki hak sahipleri 5 yıldır alamadıkları tapularına kavuştu.

Antalya Güneş Mahallesi'ndeki konutların tapusu verildi!

ANTALYA Büyükşehir belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Güneş Mahallesi'nde 2009'da inşaatları tamamlanan 147 konuttan 14'ünün tapuları, sahiplerine teslim edildi.

Güneş Mahallesi TOKİ Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

Güneş Mahallesi TOKİ Konutları'ndaki hak sahipleri tapularına kavuştu. Önceki belediye yönetimi tarafından 5 yıl boyunca tapuların verilmemesini beceriksizlik olarak nitelendiren Türel, bölgede 300 konutluk yeni siteler yapılacağını söyledi

Referans Güneşli Konutları ulaşım!

Referans Güneşli Konutları ulaşım bilgilerine göre proje E-5 Karayolu’na 17 dakika uzaklıkta yer alıyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 251 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Referans Güneşli Konutları fiyatları!

Referans Güneşli Konutları fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredili veya peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılan proje 9 bin 234 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Referans Güneşli Konutları iletişim!

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteren Referans Güneşli 'de firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. İşte Referans Güneşli Konutları iletişim bilgileri...

GüneşliPark gardenya konutları Haberi

GüneşliPark gardenya konutları



GÜL Proje-Mutlu İnşaat ortaklığı ile Güneşli'de 25 bin m.2 alana inşa edilen GüneşliPark Gardenya'da erken teslimler başlıyor. 20 bin m2 yeşil alan, şehir ve deniz manzaralı, balkonlu daireler, mağazalar, market, çocuk oyun alanları, seyir terasları, 3 bin m2 su oyunlu süs havuzları, şelaleler ve eşsiz peyzaj açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna, kafeterya gibi sosyal alanlara sahip olan projeden daire satın alanlar, 60 ay sıfır faiz ile ödeme avantajlarından yararlanıyor. 8 blokta toplam 300 daire, 7 mağaza ve bir süpermarket alanından oluşan GüneşliPark Gardenya'da ocak, davlumbaz, klima, fırın ve bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar hazır olarak teslim ediliyor. 


Fulya Erdem/ Star...