17 / 05 / 2024

güney amerika konut projeleri 2015

güney amerika konut projeleri 2015

Engineering News Record dergisi tarafından her yıl yapılan dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması sıralamasına Türkiye'den 42 firma girdi...

Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2425 parsel Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı İlave Nazım İmar Planı'na (H:Serbest) ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Güney Kore'den Türkiye'deki depremzedeler için 10 milyon dolarlık konut desteği!

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol yaptığı açıklamada Türkiye'deki depremzedelere inşa edilecek konutlar için 10 milyon doların üzerinde yardım sağlanacağını belirtti.

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

Güney Kore'de arazi yolsuzluğunda 309 kişiye soruşturma açıldı!

Güney Kore'de iki şehirde bazı bölgeler toplu konut inşa alanı yapıldı. Fakat bu alan belirlenmeden önce içeriden bilgi sızdırılıp arazilerin önceden 10 kişiye 8.8. milyon dolara satıldığı öğrenildi.

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Güney'e 118 yeni konut!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Güney 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi kapsamındaki konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli Güney kuraları 28 Nisan'da çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

İtalya Güney Tyrol'de yabancıya konut satışı yasaklandı!

İtalya'nın Güney Tyrol bölgesinde yabancıların bölgeden konut almaları yasaklandı. Yasağa İtalyanlar da dâhil olmak üzere bölgede yaşamayan yabancılar dahil edildi. 

güney amerika konut projeleri 2015 Haberi

güney amerika konut projeleri 2015

Engineering News Record dergisi tarafından her yıl yapılan dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması sıralamasına Türkiye'den 42 firma girdi. Türkiye, bu sayıyla Çin'den sonra müteahhitlik firma sayısı bakımından ikinci oldu. Firmaların gelirleri açısından ise Türkiye 9. sırada yer aldı. 


Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği'nin, 42 müteahhitlik ve 5 müşavirlik firması için düzenlediği ödül törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan, törendeki konuşmasında, Türkiye'nin Afrika, Güney Asya ve Güney Amerika'da müteahhitlik açısından fırsat kovalaması gerektiğini, kendisinin de bu yönde çalıştığını kaydetti. Evrak imzalayan bir cumhurbaşkanı olmayacağını belirten Erdoğan, dış gezilerinde Türkiye'nin ekonomik ilişkilerine katkı sağlamaya çalıştığını kaydetti. Kolombiya, Meksika ve Küba'yı kapsayan Güney Amerika seyahatinin bu kapsamda olduğunu belirten Erdoğan, gittiği her noktada müteahhitlerin iş üstlenebilmesi için girişimler...