27 / 04 / 2024

güney kent projesi detayları

güney kent projesi detayları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankara'da dar gelirliler için '150 bin konutluk Güney Konut Projesi'ne başlayacağız ve yeni bir kent yapacağız" dedi.

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Güney 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi kapsamındaki konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

Türk inşaat sektörü Güney Kore’de buluşuyor!

Güney Kore’de düzenlenecek olan fuarlardan yapı ve inşaat sektörünün en büyük fuarı Korea Build, 26 Şubat – 1 Mart 2020 tarihleri arasında başkent Seul’da gerçekleşecek.

Güney Kore, Kanal İstanbul'a talip!

Güney Kore'yi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore Başbakanı Lee Nak-Yeon’ın talip olduklarını açıkladığı Kanal İstanbul Projesi'ni konuşacak...

Batman Güney Çevre Yolu Projesi için anlaşıldı!

Batman Güney Çevre Yolu'nun yapımı için anlaşma sağlandı. Trafiği büyük ölçüde rahatlatacak projenin Ağustos ayında tamamlanması bekleniyor.

Edirne Güney Çevre Yolu Projesi için evler yıkıldı!

Edirne Güney Çevre Yolu Projesi kapsamında yol güzergahı üzerinde evlerin yıkımı gerçekleşti. Belediye emeklisi Süleyman Bulba evinin yıkımını anlattı.

Türk Akımı ve Güney Akımı projesi nedir?

Son dönemde yeniden gündeme gelen Güney Akımı ve Türk Akımı projeleri nedir? Karadeniz’in altından geçerek Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşacak Türk Akımı doğalgaz boru hattı nedir? İşte projenin detayları.

Ecevt Sayer Güney Yıldızı Müteahhitlik'in acı günü! Kent Ray Jackson vefat etti!

Ecevt Sayer Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ticaret A.Ş'nin danışmanı Kent Ray Jackson vefat etti. Şirket ve ailesi taziye ilanı yayınladı...

Malatya Güney Kuşak Yolu'nda sona gelindi!

Malatya’nın güneyindeki şehirleşmeye paralel olarak, kent içi ulaşımda trafiği önemli derecede rahatlatacak olan Güney Kuşak Yolu projesinin önemli bir kısmında çalışmalar son aşamaya getirildi.

Muğla Güney Trafo Merkezi projesi için acele kamulaştırma!

“154 kV Muğla Güney Trafo Merkezi Projesi” Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

güney kent projesi detayları Haberi

güney kent projesi detayları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başkentteki bin civarında mahalle (köy) muhtarıyla bir araya gelerek, çalışmaları ve ilçelere yapılacak yatırımları anlattı. 


Gökçek, Büyükşehri Belediyesi'nin çevre ilçelere yaptığı yatırımları kalem kalem muhtarlara fotoğraflarıyla anlattı. Bin civarında muhtarla ATO Congresium'da bir araya gelen Gökçek, "Yıldız Ülkenin Marka Şehri" adı altında Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını anlattı. Gökçek, yaklaşık 2 saat süren brifingini, dev ekrandan çalışmaların eski-yeni fotoğraf ve görüntülerinin yer aldığı 1200 slaytlık sinevizyon gösterimi eşliğinde yaptı. 


"Daire Başkanlığı kuruldu" 

Ankara Milletvekili Emrullah İşler ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı brifingde sözlerine, "Zaman zaman muhtar arkadaşlarımızın istek ve taleplerini almak ve birlikte çeşitli değerlendirmeler yapmak için bir araya geliyoruz. Öncelikle şunu söylemek isterim. Büyükşehir Belediyesi olarak, geçtiğimiz yıl içerisinde belediye meclis kararı almak suretiyle...