29 / 04 / 2024

güney kore konut fiyatları

güney kore konut fiyatları

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat, bugünkü köşesinde Kore Başkanı Yoon Seok-joul tarafından masaya yatırılan konut sorununu ve çözümünü kaleme aldı. İşte Osman Arolat'ın 'Kore’nin başkanlık seçimini okumak' başlıklı yazısı...

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2425 parsel Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı İlave Nazım İmar Planı'na (H:Serbest) ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güney Kore’den kripto düzenlemelerinde önemli hamle!

Güney Kore’den kripto para konusunda büyük bir hamle geldi. Güney Kore, yatırımcıları korumaya odaklanan kripto yasa tasarısını onayladı.

Güney Kore’den Türkiye’ye uzanan bir mühendislik harikası! Kia Ceed’in haziran ayı fiyatı açıklandı!

Güney Kore otomobil üreticisi Kia, Türkiye’de yoğun ilgi görürken, Türk vatandaşlarının da en çok tercih ettiği otomobil markaları arasında yer alıyor. Kia, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda tüm modellerinin haziran ayı fiyatını güncellediğini paylaştı.

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Güney Kore'den Türkiye'deki depremzedeler için 10 milyon dolarlık konut desteği!

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol yaptığı açıklamada Türkiye'deki depremzedelere inşa edilecek konutlar için 10 milyon doların üzerinde yardım sağlanacağını belirtti.

Tesla’ya bir darbe de Güney Kore’den geldi, 2,2 milyon dolarlık ceza neden kesildi?

Güney Kore, dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk’un kurucusu olduğu ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla’ya 2,2 milyon ceza kesti. Peki Tesla’ya bu ceza neden kesildi?

Swap ile Güney Kore'den gelen para Merkez Bankası hesabına geçti

Güney Kore swap anlaşmasının 780 milyon dolar karşılığı bölümü daha geçen hafta Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) hesaplarına aktarıldı.

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi merkez nakli yapıldı. Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı. 

Güney Kore'de 5 katlı bina çöktü: 8 yaralı!

Güney Kore’nin Gwangju şehrinde yıkım çalışmaları devam eden 5 katlı bina çöktü...

güney kore konut fiyatları Haberi

güney kore konut fiyatları

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat, bugünkü köşesinde  Kore Başkanı Yoon Seok-joul tarafından masaya yatırılan konut sorununu ve çözümünü kaleme aldığı 'Kore’nin başkanlık seçimini okumak' başlıklı yazısına şu ifadeleri kullanarak başladı:

"Bu hafta seçilen Güney Kore’nin yeni Başkanı Yoon Seok-joul üç kamburla görevi devralacak. Bu dinamik ülkede işi çok zor...

Güney Kore, 9 Mart Çarşamba günü Yoon Seok-jeul’u yeni başkanı olarak seçti. Yüzde 77 katılım olmasına karşılık, iki aday arasında sadece %1 fark olmasını The Guardian, ‘’uygunsuzlar arasındaki seçimin sonucu‘’ olarak yorumladı. Başkan, Gyonngi Belediye Başkanlığı’ndan ‘’Herkese Temel Gelir ‘’ uygulamasıyla tanınıyor. Yeni Başkan, temel geliri tüm Kore gençliğine uygulamaya hazırlanıyor.      

Ancak...         

Yeni Başkan Seok–jeul, seçim kampanyasında temel gelir ödemesi için gerekli fonu, asgari ücretleri...