01 / 05 / 2024

güney meram imar planı

güney meram imar planı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birlikte 4 yılda yaklaşık 40 milyon metrekarelik yeni İmar Planı ve Revizyon İmar Planı yaptık dedi....

Esenler Güney rezerv alanı imar planı askıda!

Esenler İlçesi'ne bağlı Güney (Metris) Rezerv Alanı, TEM Otoyolu Güney Kısmına ilişkin İstanbul 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Batman Yılmaz Güney Salonu yeniden imar edilecek!

BATMAN Belediyesi, Yılmaz Güney Sineması'nın yeniden imar edileceğini duyurarak yeni bir anket çalışması başlattı.

Fatma Toru'dan Meram'a tapu müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru gerçekleştirdiği mahalle toplantısında "Güney Meram-1 projesinde şu an imar uygulaması tamamlandı. İnşallah bir haftaya kadar sizlere tapularınızı vermiş olacağız" dedi

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parselleri iptal edildi!

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parsellerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 7. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Güney Marmara'ya Körfez yatırımcısının ilgisi büyük!

Başta Yalova ve Bursa olmak üzere Güney Marmara Bölgesi’ne Körfez ülkelerinden büyük talep var. Son 4-5 yılda 50 binin üzerinde konutun Türkiye’yi güvenli liman olarak gören bu bölgedeki yatırımcılara satıldığı belirtiliyor.

Özak GYO'nun denetim şirketi Güney Bağımsız Denetim oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklğı'nın 2015 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için, Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. seçildi.

Güney Koreli firma Irak'ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesi kazandı!

Güney Kore’nin, en büyük holding şirketlerinden biri sayılan Hanwha Group’un inşaat ve mühendislik kolu Hanwha Engineering & Construction firmasının, Irak’ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesini kazandığı bildirildi.

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinin imarı ne olacak?

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinde uygulama imar planının askı süresi dün sona erdi. Vatandaşlar belediye encümenin itirazlara ilişkin kararını bekliyor.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

1985 yılında Güney Haliç Kanalizasyon ihalesi yapılmış!

1985 yılında Güney Haliç kanalizasyon ihalesi yapılmış. İhaleyi ST-FA grubu kazanmış. Haliç'e akmakta olan atık sular, inşa edilecek tünellerle Yenikapı Önarıtma ve Pompa İstasyonu'na ulaştırılacakmış.

Güney Gaz Koridoru projesi devam edecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı’nın (TANAP) da bir ayağını oluşturduğu Güney Gaz Koridoru projesini kararlılıkla devam ettireceklerini söyledi..

Gazprom Güney Akımı Projesi'nin mali durumuna etkilerini araştırıyor!

GAZPROM, 'Güney Akımı' boru hattının inşaat projesinin son bulmasının ve South Stream Transport boru hattının su altı kısmının inşaatı için yabancı partnerlerinin hisselerini satın almasının şirketin mali durumuna etkilerini araştırdıklarını açıkladı.

güney meram imar planı Haberi

güney meram imar planı


Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birlikte en fazla önem verdikleri konulardan birinin de imar düzenlemesi olduğunu belirterek, "Bu dönemde sadece Meram değil Konya'daki en büyük imar çalışmalarından birini gerçekleştirdik. 4 yılda yaklaşık 40 milyon metrekarelik yeni İmar Planı ve Revizyon İmar Planı yaptık" dedi.


Belediye olarak Konya tarihindeki en büyük imar hamlelerinden birini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Kalaycı, "İlçe tarihimizin en büyük imar planlarından biri olan ve 7 mahallede yaklaşık 7 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan "Yaylapınar Bahçeşehir Projesi"ni hayata geçirdik. Hasanköy, Yaylapınar Süleymaniye, Yaylapınar Uhud, Yaylapınar Kaş, Karaaslan Aybahçe ve Alakova Mahallelerinin 20 milyon metrekaresinin 7 milyon 500 bin metrekarelik ilk etabında imar çalışmasını tamamladık. 12 milyon 500 bin metrekarelik ikinci etapla ilgili...