11 / 05 / 2024

güneydoğu tarım

güneydoğu tarım

Güneydoğu illerinde çözüm süreciyle birlikte tarım yatırımlarında artış yaşanması bekleniyor...

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Görev süremin önemli bir kısmını Güneydoğu'nun imarı için harcadım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada iki yılı aşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde, görev süresinin önemli bir kısmını Güneydoğu'da şehirlerin imar ve ihyası için harcadığını belirtti.

Doğu ve Güneydoğu'ya 176,36 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Yurtiçi ve sınır ötesi operasyonlarla terörü bitme noktasına getiren Hükümet, terör örgütünün Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri’ndeki tahribatlarını da, rekor yatırımlarla onardı. 

Güneydoğu'da konut teslimleri başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Güneydoğu'daki bütün evleri yaptık. Haftaya yine orada olacağım, evlerini teslim edeceğiz." dedi.

Güneydoğu’ya turizm yatırımı yapana teşvik!

Turizm Bakanı Kurtulmuş, "Güneydoğu’da turizmi güçlendirmekle ilgili teşviklerimiz var. Yeter ki yatırım yapacak insanlar çıksın" dedi.

Doğu ve Güneydoğu'daki 9 stadyumun 4'ü tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 7 yılda planlanan 675 spor tesisinden bakım, onarımlar da dahil 419'u, 9 stadyumdan da 4'ü tamamlandı

Güneydoğu'ya 500 milyonluk yatırım geliyor!

Güneydoğu’da terörden temizlenen bölgelere turizm yatırımcıları akın etti. 9 yeni otel yatırımı için teşvik başvurusu yapıldı. Yatırımların toplam değeri ise 500 milyon TL’yi buluyor..

Güneydoğu'da 27 bin konutun inşası devam ediyor!

Güneydoğu'da terör olaylarından etkilenen ailelere yardımlar devam ediyor. Eşya ve kira yardımı 500 milyon TL’yi bulurken, 27 bin konutun yapımına ise devam ediliyor

Doğu ve Güneydoğu'da konut yatırımı hamlesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırım hamlelerinden bahsetti. 30 binden fazla konutun kullanılamaz hale geldiğini belirten Özhaseki, biten konutların anahtarlarını teslim ettiklerini söyledi.

Güneydoğu'da 35 bin konutun yapımına başlandı!

Başbakan Binali Yıldırım, "Alçak bölücü terör örgütünün çukur siyasetiyle yakıp yıktığı Güneydoğu'daki yerleşim yerlerimizde 35 bin konutun yapımına başladık, hızla yapımı devam ediyor." dedi.

ERA Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor!

2017 sonuna kadar net ofis sayısını ikiye katlamayı hedefleyen ERA Gayrimenkul Türkiye’ye Güneydoğu’dan yoğun talep geliyor. Özellikle, Gaziantep’ten talep alan ERA, vereceği franchise’ler sayesinde bölge insanına istihdam ve yatırım fırsatı sunacak.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da 30 binden fazla ev yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da 30 binden fazla ev yıkıldı, 30 binden fazla evi bu senenin sonuna kadar peyderpey bütün ilçelerde dağıtabilecek gücümüz var. Hepsinin inşaatları başladı, devam ediyor" dedi.

güneydoğu tarım Haberi

güneydoğu tarım
Türkiye Ziraat Odaları Başkanı Şemsi Bayraktar, çözüm sürecinin yatırımlara büyük katkı sağlayacağını söyledi. Bayraktar, çözüm süreciyle birlikte Güneydoğu illerinde tarım yatırımlarında büyük artışlar yaşanmasının beklendiğini dile getirdi. Şemsi Bayraktar, bölgeye 200-250 milyar dolarlık yatırım yapılmasının beklediklerini...