02 / 05 / 2024

Güneykent 1. ve 2. Etap

Güneykent 1. ve 2. Etap

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 4 yıllık sürede verdikleri hizmetlerle Gölbaşı'nın sınıf atladığını bildirdi. Başkan Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği Tulumtaş'ta vatandaşlara Güneykent 1. ve 2. Etap İmar Planı hakkında bilgi verdi...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu KDV dahil bugünkü mevcut değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı.

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Okçu35 Global İnşaat Malzemeleri Reklam Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okçu35 Global İnşaat Malzemeleri Reklam Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Turan tarafından kuruldu.

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1.500.00,00 TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından Kuruldu.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? Şimdi göz atın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! Binlerce kişi merak ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? 

1+1 ve 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik evin imar izni ne kadardır?

Prefabrik evlerin parçaları fabrikada üretildiğinden fiyat aralığı 1+1 ve 2+1 evlerde farklılık göstermektedir. İşte prefabrik ev yaptıracaklar için fiyat aralığı!

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmelik Kocaman tarafından kuruldu.

Beykoz Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu Ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güneykent 1. ve 2. Etap Haberi

Güneykent 1. ve 2. Etap

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 4 yıllık görev süresinde verdikleri hizmetlerle Gölbaşı'nın sınıf atladığını bildirerek, "41 mahallemizin her birinde eserimiz var. Gelen talepleri büyük bir özveri içinde yerine getiriyoruz. Gölbaşı yaptığımız hizmetlerle sınıf atladı. Hizmetlerimiz sayesinde ilçemiz tam bir cazibe merkezi haline geldi" dedi.


Odabaşı, ziyaret ettiği Tulumtaş Mahallesinde vatandaşlarla şeffaf imar uygulamasının gereği Güneykent 1 ve 2. Etap İmar planı hakkında bilgi verdi. Başkan Odabaşı, ziyaret ettiği Tulumtaş'ta vatandaşlarla birlikte yemek yedi. Yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Odabaşı, Gölbaşı'nın her mahallesine hizmet ettiklerini belirtti.


"İMAR MASA BAŞINDA DEĞİL, SAHADA"


Odabaşı, yerinde imar uygulamasını her yerde olduğu gibi Tulumtaş'ta da yerinde anlattıklarını bildirerek, "Türkiye'ye örnek bir uygulama ile imar çalışmalarını masa başında değil vatandaşın yanına giderek anlatıyoruz. Bu uygulama sayesinde Türkiye'nin...