30 / 04 / 2024

Güneykent Cami

Güneykent Cami

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneykent Mahallesi'nde yapımı tamamlanarak ibadete hazır hale getirilen Güneykent Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Müftü Ahmet Çelik'in konuşmasından sonra cami törenle açıldı.

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Gaziantep Şahinbey'de 213.3 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş ve Ocaklar'da yer alan 18 adet arsayı 209 milyon 877 bin 607 TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir Gülendam Hatun Cami Ramazan'da ibadete açılacak!

Hayırseverlerin desteği ile Başakşehir'de inşa edilen Gülendam Hatun Cami'nin inşaatında sona gelindi. Cami Ramazan'da ibadete açılacak.

Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde, İstanbul'un fethinde kullanılan top ve güllelerin döküldüğü Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak...

Gaziantep'te 50.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Güneykent, K. Kızılhisar, Mavikent ve Şahintepe'de yer alan gayrimenkulleri 50 milyon 832 bin 704 TL bedelle satışa çıkardı.

Avcılar'da depremde hasar gören cami yıkılıyor!

İstanbul'da yaşanan depremde hasar gören Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camisi'nin yıkım çalışmaları başladı.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 ve TOKİ Şahinbey kura sonucu isim listesi...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güneykent projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Manisa'daki depremde hasar gören cami minarelerine kontrollü yıkım!

Manisa Akhisar'da 22 Ocak'ta yaşanan depremde hasar gören 2 caminin minaresi, kontrollü şekilde yıkıldı...

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

Kırkağaç’ta depremde hasar gören cami minaresi yıkıldı!

22 Ocak Çarşamba günü Akhisar’ın Musalar Mahallesinde meydana gelen 5.4 şiddetindeki deprem Kırkağaç'tan da hissedildi. Depremde Kırkağaç Alifakı mahallesindeki bir caminin minaresinde çatlaklar oluştu...

Gaziantep 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Güneykent Mahallesi, 4013 da 71 parselde yer alan 6 bin 884 metrekarelik arsayı 6 milyon 195 bin 600 TL'ye satıyor...

TOKİ 100 bin konut Gaziantep Güneykent başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut Gaziantep Güneykent başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 2 bin 400 konut bulunuyor.

Güneykent Cami Haberi

Güneykent Cami

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneykent Mahallesi'nde yapımı tamamlanarak ibadete hazır hale getirilen Güneykent Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi


Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış töreninde konuşan il Müftüsü Ahmet Çelik, şunları söyledi:"Camiler bizim topraklarımızın mühürleridir. Biz asırlardan beri bir yere cami yapmışsak, orayı vatan edinmişizdir. 

Bir yerde yaşayacaksak, oraya caıtıi insa ettirmişizdir. Dünyanın öbür ucunda da bu böyledir, bu ucunda da bu böyledir. 


Avustralya'sından Amerika'sına kadar bu böyledir. Biz nereye gitmişsek, orayı Açılışın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şu ifadeleri kullandı:"Güneykent Camimizi yaptıranlardan Allah razı olsun, Bu bölgelerimiz hızla gelişiyor. Özellikle de Güneykent, Karataş, Şahintepe, Mavikent, Akkent bölgelerinde ve eski bölgelerde cami inşaatlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. 

Tam 35 cami son 5 yıl içerisinde başlamış, bitmiş ve inşaatı...