29 / 04 / 2024

Güneysınır Şehir Konağı

Güneysınır Şehir Konağı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Güneysınır’da yapımını sürdürdüğü şehir konağı, yüzme havuzu, spor salonları, meslek edindirme kursları ve çok amaçlı salonlarla ilçeye değer katacak.

Akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL? Sürücüler şimdi göz atın!

Döviz ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın akaryakıt fiyatları üzerindeki yukarı yönlü yansımaları sürüyor. Peki akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL?

TOKİ Konya Güneysınır 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Güneysınır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Güneysınır'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Güneysınır sosyal konut projesi...

TOKİ'den Konyalılara ucuz konut müjdesi! Dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! Yeni konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! 114 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır'da 114 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 4 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya ili Güneysınır ilçesinde 114 konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya'ya 114 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır ilçesinde 114 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu’nun Kanal İstanbul iddialarını çürüttü!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iddialarını çürütecek savları sıraladı. 

Güneysınır Şehir Konağı Haberi

Güneysınır Şehir Konağı


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçelere şehir konağı kazandırma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Güneysınır Şehir Konağı’nın yapımının hızla ilerlediğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak Yeni Büyükşehir Yasası ile şehir merkezindeki standardı ilçelerde de sağlamak için yatırımlarının devam ettiğini ¬vurgulayan Başkan Akyürek, yasa öncesi ilçelere yaptıkları ziyaretlerde özellikle hanımlardan, eski adıyla Hanımlar Lokali olan ASEM yapılması konusunda yoğun talep aldıklarını, bu kapsamda hayata geçirilen şehir konaklarının ASEM ve mesleki eğitim merkezi olarak hizmet verdiğini vurguladı.


Konya merkezin ardından ilk olarak Ereğli’de yaptıkları şehir konağının hizmet verdiğini belirten Başkan Akyürek, Akşehir, Ilgın, Cihanbeyli, Çumra ve Karapınar ilçelerinde tamamlanan şehir konaklarının açılışının, toplu açılış töreni için Konya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldığını vurguladı.


Güneysınır İlçesi’nde yapımı devam eden şehir konağının ilçenin sosyal ve...