05 / 05 / 2024

Güngör İnce İnşaat Kimin

Güngör İnce İnşaat Kimin

Güngör İnce İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Güngör İnce imzasıyla kuruldu.

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Güngör İnce İnşaat Kimin Haberi

Güngör İnce İnşaat Kimin


Güngör İnce İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Güngör İnce imzasıyla kuruldu. 


Güngör İnce İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü resmi ve özel inşaat,taahhüt işlerini yapmak b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel idarelere ait inşaat taahhüt ve montaj,onarım,tadilat işlerini yapmak c-Her türlü mimarlık,mühendislik hizmetleri yapmak proje ve uygulamalarını yapmak şehir ve imar planlarını hazırlamak. d-Resmi ve özel her türlü nakliyat,hafriyat,alt ve üst yapı,kanalizasyon ve çevre düzenleme işlerini yapmak. e-Her türlü inşaat malzemeleri,nalburiye malzemeleri ve gemi sanayii malzemeleri ve ürünlerinin toptan ve parekende alım satımını yapmak. f-İskele,liman,havaalanı,baraj,boru hatları tesislerinin proje ve mühendislik hizmetleri ile fizibilite hizmetlerinin gerçekleştirilmesi. g-Şirket amaç ve konusu ile ilgili her türlü ihale ve taahhüt işlerine tek başına...