28 / 04 / 2024

Güngörende satılık arsa

Güngörende satılık arsa

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören M.N.Özmen Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Güngören Belediyesi'nden 2.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Güngören'de yer alan 958,72 metrekarelik boş arsa, ilçe belediyesi tarafından 2 milyon 450 bin TL + KDV bedelle 25 Aralık 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Güngören Belediyesi'nden 2.4 milyon TL'ye arsa!

Güngören Belediyesi; mülkiyeti belediyeye ait olan Merkez Mahallesi, Doğanbey Caddesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor. Arsanın toplam bedeli 2 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

1957 yılında Güngören'de metrekaresi 6 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 131 liraya satıldığı 1957 yılında Güngören'de bulunan arsalar metrekaresi 6 lira 12 lira arasında, parseli ise bin 500 liradan 3 bin liraya satılacakmış.

Güngören'de satılık arsa: 33 milyon 500 bin liraya!

İstanbul Güngören İlçesi Belediye Başkanlığı Güngören Nesihi Özmen mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. İhale 27 Şubat 2014 tarihinde saat 16:00'da Güngören Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek...

İstanbul Güngören 'de satılık arsa: 33 milyon 500 bin liraya!

İstanbul Güngören İlçesi Belediye Başkanlığı Güngören 'de yer alan 2 bin 998 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 5 aralık 2013 tarihinde saat 16:00 'da gerçekleştirilecek...

Güngören'de satılık arsa: 1 milyon 50 bin 560 liraya!

İstanbul Güngören'de yer alan 140 metrekarelik arsa 1 milyon 50 bin 560 liraya Bakırköy Satış Memurluğu tarafından satılıyor...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Fatih Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı! 

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, Fatih Molla Gürani Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 172.17 metrekare alana sahip.

Belediye'den İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 275,61 metrekare alana sahip.

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

İstanbul Güngören'de 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören Güneştepe'de yer alan arsayı 12 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Güngören'de 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören M.N.Özmen Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Güngörende satılık arsa Haberi

Güngörende satılık arsa

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören M.N.Özmen Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Tapu sicilinde Belediyemiz lehine tescilli ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın 2886 sayılı Yasanın 36.md. si gereğince kapalı teklif usulü artırma ile arsa satışı işinin ihalesi yapılacaktır.
1- Encümen Karar tarih ve No ‘su : 26/11/2020 tarih ve 646 sayılı kararı
2- Taşınmaza Dair Bilgiler :
a) İl : İstanbul
b) İlçesi : Güngören
c) Cinsi : Arsa
d) Pafta No : 69/70
e) Ada No : 997
f) Parsel No : 9
g) Yüzölçümü : 710,65 m²,
h) Satışa Konu Belediye Hissesi : Tam,
ı) Hâlihazır durumu : Boş