01 / 05 / 2024

Günışığı Nakliyat Hafriyat İnşaat ve Gıda Limited Şirketi

Günışığı Nakliyat Hafriyat İnşaat ve Gıda Limited Şirketi

Günışığı Nakliyat Hafriyat İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Rabia Değirmenci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu

Erdiso İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdiso İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsrafil Acar tarafından kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Foan ve Ercan Özemre ortaklığında kuruldu.

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İslamoğlu tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Güzelyurt ve Mücahit Güzelyurt ortaklığında kuruldu.

Akteki İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akteki İnşaat Malzemeleri Ve Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aktekin tarafından kuruldu.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Umerler İnşaat Gıda Nakliyat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Umerler İnşaat Gıda Nakliyat Ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çabuk tarafından kuruldu.

Acr Teknoloji Bilişim İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acr Teknoloji Bilişim İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kemal Acar tarafından kuruldu.

Lyon 2022 İnşaat Hırdavat Tekstil Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lyon 2022 İnşaat Hırdavat Tekstil Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Güler tarafından kuruldu.

Günışığı Nakliyat Hafriyat İnşaat ve Gıda Limited Şirketi Haberi

Günışığı Nakliyat Hafriyat İnşaat ve Gıda Limited Şirketi

Günışığı Nakliyat Hafriyat İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Rabia Değirmenci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. Günışığı Nakliyat Hafriyat İnşaat ve Gıda Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Günışığı Nakliyat Hafriyat İnşaat ve Gıda Limited Şirketi adres: Sultangazi, 75. yıl Mahallesi, 1318 Sokak, No:7...