01 / 05 / 2024

Günışığı Nakliyat

Günışığı Nakliyat

Günışığı Nakliyat Hafriyat İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Rabia Değirmenci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seflin Yapı İnşaat Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Foan ve Ercan Özemre ortaklığında kuruldu.

Umerler İnşaat Gıda Nakliyat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Umerler İnşaat Gıda Nakliyat Ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çabuk tarafından kuruldu.

Fay Hafriyat Otomotiv İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Hafriyat Otomotiv İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de tarafından Fuat Ay tarafından kuruldu.

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

YEAKUB Group Gayrimenkul Gıda Nakliyat Genel Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YEAKUB Group Gayrimenkul Gıda Nakliyat Genel Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Yeakub tarafından kuruldu.

Rehber Turizm İnşaat Gıda Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rehber Turizm İnşaat Gıda Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Devecioğu tarafından kuruldu.

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu. 

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıdıkoğlu Güvenlik Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Özcan tarafından kuruldu. 

Gürmak Nakliyat Makina Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürmak Nakliyat Makina Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Gecekuşu tarafından kuruldu.

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Maksat Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maksat Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karayıldız ve Mehmet Karayıldız ortaklığında kuruldu.

Ersem İnşaat Taahhüt Çelik Konstrüksiyon Gıda Nakliyat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersem İnşaat Taahhüt Çelik Konstrüksiyon Gıda Nakliyat Turizm Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Fikri Zengin imzasıyla kuruldu.

Günışığı Nakliyat Haberi

Günışığı Nakliyat

Günışığı Nakliyat Hafriyat İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Rabia Değirmenci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. Günışığı Nakliyat Hafriyat İnşaat ve Gıda Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Günışığı Nakliyat Hafriyat İnşaat ve Gıda Limited Şirketi adres: Sultangazi, 75. yıl Mahallesi, 1318 Sokak, No:7...