18 / 05 / 2024

günlük çalışma süresi en fazla kaç saattir

günlük çalışma süresi en fazla kaç saattir

Milyonlarca işçi ve işvereni yakından ilgilendiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın haftalık çalışma günlerine bölünemeyen çalışma saatleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelik 27 Temmuz 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Günlük demir fiyatı: İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? Demire zam geldi mi? 6 Mayıs demir fiyatları

Günlük demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminde yer alıyor. Demir fiyatlarına zam geldi mi? Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? İnce ve kalın demir fiyatı kaç lira? 6 Mayıs 2024 demir fiyat listesi...

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

Kiraladığı evi günlük 2 bin 500 TL'ye kiraya verdi! Ev sahibi köşeye sıkıştı!

Ev sahibi ve kiracı arasındaki sorunlara şimdi de '' Airbnb'' eklendi. Kiracı, kiraladığı evi günlük 2 bin 500 liraya kiraya verdi, ev sahibi köşeye sıkıştı. İşte ayrıntılar...

İŞKUR açıkladı! Çalışmayanlara, ev hanımlarına ve öğrencilere günlük 654 TL, 719 TL verilecek!

İŞKUR'dan meslek edinme ve günlük 654 Türk Lirası ile 719 Türk Lirası destek verileceği kaydedildi. Devlet, sosyal yardımlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ederken diğer yandan da çalışmayanlara yönelik destek paketi ile geldiği belirtildi.

Airbnb yasasıyla günlük kiralık konut sayısı 2 ayda yüzde 435 düştü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Airbnb düzenlemesi meyvelerini vermeye başladı. Günlük kiralık konut sayısı 2 ayda, 13 bin 472’den 3 bin adede kadar indi. Ayrıca bunun dışında güvenlik kontrolüne alınmış olan bu konutlar vergiye de tabi duruma getirildi.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İnşaat sektöründe işçi krizi büyüyor! Günlük 2 bin liraya çalışan bulunamıyor!

İnşaat maliyetlerindeki artış, konut fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Sektör temsilcileri ise bir taraftan istihdamı artırmanın çabasına girdi. Günlük 2 bin lira ile çalışacak işçi bulunamıyor.

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

İŞKUR MEK, günlük 285 TL maaşla işçi alımı yapacağını duyurdu 

İŞKUR meslek edindirme amaçlı MEK kurslarında istihdam sağlıyor. En az ilköğretim mezunu olan kişiler günlük 285 TL ile bu kursa katılabilir. İŞKUR MEK tarafından yayınlanan bu istihdam için süreç ve şart detayları da paylaşılmıştır. İşte İŞKUR’dan istihdam fırsatı...

1 Milyon Liranın 32 günlük mevduat faizinde kazanç ne kadar? 

1 milyon liranın 32 günlük mevduat faizinde elde edeceği getiri, bankaların mevduat faizlerindeki sert yükselişler göz önüne alındığında oldukça dikkat çekici bir seviyeye ulaşmış durumda.  Güncel mevduat faiz oranları ve 32 günlük en yüksek kazançlar hakkındaki detaylar...

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

2023 Yemek ücreti kaç lira oldu? Çalışanlar dikkat! Zamlı günlük yemek bedeli belli mi? 

Milyonlarca çalışan yeni yemek ücretlerinin kaç lira olduğunu araştırıyor. Peki zamlı günlük yemek bedeli belli mi?

günlük çalışma süresi en fazla kaç saattir Haberi

günlük çalışma süresi en fazla kaç saattir

Milyonlarca işçi ve işvereni yakından ilgilendiren haftalık çalışma günlerine bölünemeyen çalışma saatleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; haftalık İş Günlerine Bölünemeyen Çalışma Süreleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 27 Temmuz 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

ÇALIŞANLARIN GÜNLÜK ÇALIŞMA SÜRESİ YENİDEN BELİRLENDİ

Bugün itibarıyla yürürlüğe giren yönetmelik kapsamında; günlük iş süresi, gece çalışma saatleri, profesyonel ve ağır vasıta ehliyeti ile taşıt kullananların günlük çalışma süresi yeniden belirlendi.

GÜNLÜK İŞ SÜRESİ 11 SAATİ GECE ÇALIŞMA SÜRESİ 7.5 SAATİ GEÇEMEZ

Bakanlığın Haftalık Çalışma Günlerine Ayrılamayan Çalışma Saatleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'e göre günlük çalışma saatleri 11 saati, gece çalışma saatleri 7,5 saati aşamaz.

AĞIR VASITA KULLANANLARIN ÇALIŞMA SÜRESİ 9 SAATİ GEÇEMEZ

Profesyonel ve ağır vasıta ehliyeti ile taşıt kullananların günlük...