07 / 05 / 2024

Günyazı İmam Hatip Ortaokulu

Günyazı İmam Hatip Ortaokulu

Hatay Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, ilimizde sınıf başına üşen öğrenci ortalamasını düşürmeye yönelik çalışmaları çerçevesinde, sadece Antakya ilçemizde halen 12 okul inşaatı sürüyor.

Sapanca İmam Hatip Lisesi inşaatında sona gelindi!

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Göl Mahallesi’nde yapımına devam edilen Sapanca İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu inşaatından incelemelerde bulundu.

Yalova'ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek!

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, bölgede inşa edilecek Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tosun, külliyenin kısa sürede tamamlanacağını müjdeledi.

Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi 2018'de açılacak!

Sinop Valisi Haşan İpek ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkan, Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. 18 derslik ve 300 Kişilik pansiyon kapasiteli proje 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetişecek.

Didim İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının projelendirdiği Didim 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve Pansiyon inşaatı tamamlandı.

Denizli'ye örnek okul inşa ediliyor!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve en önemli projeler arasında gösterilen İmam Hatip Fen Lisesi'nin inşaatı devam ediyor. Okul inşaatının bu yıl sonunda bitmesi bekleniyor.

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi yükseliyor!

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı son sürat sürüyor, Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi 9 dönüm bahçeye sahip olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okulu yeniden açılıyor!

Türkiye’nin 66 yıllık sembolü İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi, tepeden tırnağa yeniden inşa edildi. Okul, göz dolduran mimarisi, yeni hizmet binaları ve modern sınıflarıyla, Türkiye’nin yüz akı nesiller yetiştirecek.

Bitlis'te imam hatip lisesi ve kompleksi hizmete açıldı!

Bitlis’in Mutki İlçesi'nde yapımı tamamlanan 16 derslikli İmam Hatip Lisesi ve kompleksi hizmete açıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, törene katıldı.

İkizce İmam Hatip Lisesi inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen İkizce İmam Hatip Lisesi'ni inceledi.

Çanakkale Lapseki'ye eğitim merkezi geliyor!

Çanakkale Lapseki Belediyesi bölgede İmam Hatip Lisesi ve yurt binası inşa edecek. Proje için 22 Mayıs 2017 günü ihaleye çıkılacak.

Ümraniye'ye Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksi yapılacak!

Ümraniye Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü Madenler Mahallesi'nde inşa edilmesi planlanan Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksi için protokol imzalandı. Kompleks, 17 bin 086 metrekare alan üzerinde yapılacak.

Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi yapılacak!

MGF İnşaat Turizm A.Ş ve Yalova İl Özel İdaresi tarafından Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek. 650 iş gününde tamamlanacak külliye için 30 milyon TL harcanacak.

Konak Şehit Halit Zilani Çelik İHL'ye istinat duvarı inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gültepe Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu’na yeni bir istinat duvarı inşa ediyor.

Günyazı İmam Hatip Ortaokulu Haberi

Günyazı İmam Hatip Ortaokulu

Bu okul inşaatlarından bazıları bitti, bir kısmı bitmek üzere, bazıları inşaatın orta safhasında, bazıları da henüz yeni başladı. İnşaatı süren okullardan, Günyazı'daki İmam Hatip Ortaokulu inşaatı ise tamamlandı. Günyazılı imam hatipli gençler, üniversite gibi büyükçe modern bir binada öğrenim görecekler.

Antakya'da inşaatı devam etmekte olan 12 okul şunlar:

1 - Günyazı İmam Hatip Ortaokulu

2 - Ali Kavak Anaokulu

3 - Bilim Sanat Merkezi

4 - Gazi Ortaokulu

5 - Günyazı Antakya Anadolu Lisesi

6 - Haydar Mursaloğlu İlkokulu

7 - Nami Veyisoğlu Anaokulu

8 - Narlıca İmam Hatip Ortaokulu

9 - Narlıca Spor Kompleksi

10 - Odabaşı Mustafa Kemal İlkokulu

11 - Ticaret Meslek Lises

12 - Üzümdalı İlkokulu


Hatay Gazetesi

                                     ...