06 / 05 / 2024

Gupse Özay ve barış arduç nerede oturuyor

Gupse Özay ve barış arduç nerede oturuyor

‘Eltilerin Savaşı’ adlı filmin çekimlerine son sürat devam eden oyuncu Gupse Özay, erkek arkadaşı Barış Arduç’un hayranları yüzünden 6 kez ev değiştirdi.

Emlak sektörü masaya yatırılıyor! Piyasanın eksik ve zayıf yönleri tespit edilecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası, emlak dünyasını düzenlediği çalıştayda bir araya getirecek. 2 gün sürecek çalıştayda emlak dünyasının sorunları, Türkiye’de ve dünya da artan konut krizi, çözüm yolları konuşulacak.

Moody's açıkladı! Küresel bankalarda 2024'te emlak stresi ve negatif görünüm riski...

Moody’s, küresel ekonominin zayıflaması ve temerrüde azalan krediler ile Amerika ve Avrupa'daki gayrimenkul sektörü pozisyonları nedeni ile, 2024 senesinde küresel bankaların görünümü üzerinde negatif baskıların artmasının beklendiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Sly Turizm Danışmanlık Emlak Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sly Turizm Danışmanlık Emlak Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özay Akbaş tarafından kuruldu.

Kamu bankaları ve özel bankalarda kredi faizleri yükseldi mi? Kredi çekecekler dikkat!

Bankalarda kredi iştahında zayıflık sürerken özel bankalarda 25 ayın ardından ilk defa kredide küçülme yaşandı. Peki kamu bankaları ve özel bankalarda kredi faizleri yükseldi mi?

Özay İhracat İthalat İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özay İhracat İthalat İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aydın ve Engin Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ünlü bankadan inanılmaz açıklama: Seçim öncesi ekonomide zorlu dönem! Cari açık ve para politikaları ön planda!

Türkiye ekonomisindeki endişeler artıyor. Sürdürülemez para politikaları ve yüksek cari açık sorunu nedeniyle Türk Lirası zayıflama riskiyle karşı karşıya. Cari açığı finanse etmek için kaynak bulmak zor, azalan döviz rezervleri sorunu daha da karmaşıklaştırıyor.

Fitch'ten ABD'li bankalar için 'zayıf performans' beklentisi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, bu sene ABD bankaları için daha zayıf finansal performans beklediğini ve bu performansın iş modeline, varlık yoğunluğuna ve mevduatların çeşitliliği ile istikrarına bağlı değişebileceğini belirtti.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları dibe vurdu! 25 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Çin başta olmak üzere talepte görülen zayıf seyir, demir cevheri fiyatlarını baskılaması hurda fiyatlarını da vurdu. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları dibe vurdu! 25 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Piyasalar çifte kur ve faiz kıskacında! Uzmanlar uyarıyor: Yeter artık piyasayı bozmayın!

Merkez Bankası’nın seçim öncesi kurları ve faizleri baskılayan politikaları ekonomi çevrelerince eleştiriliyor. Bankalardan döviz alamayan şirketler soluğu Kapalıçarşı’da alırken, hükümetin mevcut ekonomi politikaları ile devam etmesi halinde ekonomimizin giderek zayıflayacağı belirtiliyor.

Dolar uluslararası borsalarda zayıflayınca, değerli metallere talep arttı! İşte altın ve gümüşte son tahminler…

Küresel piyasalardaki son gelişmelerin ardından tırmanışa geçen altın ve gümüş fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altındaki çıkış potansiyelini gören uluslararası bankacılık devleri ise daha önceki tahminlerini yeniden güncelliyor. İşte Citigroup’un 2023 altın ve gümüş güncel fiyat tahminleri…

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri tarafından yakından takip ediliyor. Bakır fiyatları zayıf dolarıne ekisi ilke yükselişe geçerken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 2023 hurda fiyatları kaç lira? 12 Nisan 2023 hurda fiyat listesi 

Bakır fiyatları zayıf doların desteği ile artarken demir fiyatları da  Çin'in ilk çeyrekteki güçlü kredi büyümesinin ekonomik toparlanma umutlarını desteklemesiyle yükseldi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 6 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Çin'in, 2023 yılında beklenenden daha zayıf bir GSYİH hedefi belirleyerek talepte güçlü bir toparlanma beklentilerini zayıflatmasıyla bakır fiyatları geriledi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Gupse Özay ve barış arduç nerede oturuyor Haberi

Gupse Özay ve barış arduç nerede oturuyor

‘Eltilerin Savaşı’ adlı filmin çekimlerine hız kesmeden devam eden oyuncu Gupse Özay, erkek arkadaşı Barış Arduç’un hayranlarından bıktı.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, ‘Kuzgun’ adlı dizide rol alan Arduç’un fanatik hayranları Özay’ın evini ziyaret edince oyuncu, çareyi evini değiştirmekte buldu. Özay, 2 senede 6 eve taşındı. Her evinin Arduç’un sevenleri tarafından bulunmasından dert yanan oyuncu, Boğaz’da yoğun güvenlikli bir siteye taşındı.

Gupse Özay ve Barış Arduç Çeşme'den arsa...